zondag 1 december 2013

My everyday look

Wat ik een (relatief) naturelle look noem, is hetgene dat ik zo goed als dagelijks draag. Of ik doe toch delen ervan elke dag. De meesten zien een natural look als een look waarbij men niet of amper ziet dat je make-up op hebt. Geloof mij, dat is bij mij niet het geval. Het is bij mij eerder iets dat mensen nu met mij associĆ«ren en de meesten kunnen zich niet meer zonder die make-up voorstellen. Wat ik jullie dus vandaag ga laten zien, is mijn everyday look. Of zoals je hebt kunnen opmaken uit m'n gezever hierboven, iets wat ik regelmatig op normale dagen draag. 


Zoals je zelf op de bovenstaande foto kunt zien (ook al is het een erg wazige en onduidelijke foto, sorry ervoor) zie je wel dat ik make-up draag. Daar is in mijn ogen ook totaal niks mis mee. Integendeel zelfs, het laat zien dat je wat moeite doet om goed voor de dag te komen (niks tegen mensen zonder make-up hoor!) zonder over the top te gaan. 
Natuurlijk draag ik soms ook wel extra oogschaduw en felle lippen maar dat is niet iets wat ik elke dag zou doen. 

Wat ik dan wel draag als ik gewoon verzorgd en licht geschminkt over wil komen:


Foundation. And as usual de wake me up van Rimmel. Het geeft je gezicht een mooie egale basis. Deze foundation poeder ik meestal nog af met het transparante poeder van Essence(All about matt, als ik me niet vergis). 

Uit mezelf bloos ik meestal nog redelijk maar wanneer ik bovenstaande foundation opdoe, zie je daar meestal niks meer van. Of toch heel weinig. Dit vind ik toch ook een beetje te ver gaan en een gezond blosje is nooit lelijk. Daarom gebruik ik meestal nog wel een blush. Zoals jullie misschien wel weten kiezen ik meestal voor een blush van Essence in de kleur 010 Adorable. Dit is een lichte roze kleur die je nog qua felheid kan opbouwen. Ik ben wel aan het denken om eens een meer rode blush aan te schaffen en daar mee te experimenteren. Ben benieuwd of dat iets voor mij is. 


Op deze foto zie je de blush wel een beetje. Weeral best onduidelijke foto maar deze zijn nog met m'n gsm getrokken geweest. Goed, over naar de ogen! Daar doe ik eigenlijk mee wat ik sowieso elke dag doe. Of ik nu foundation en blush draag of niet. 99% van de tijd als ik buiten moet, zet ik sowieso een winged eyeliner en pak ik mijn geliefde Max Factor False lash effect er nog eens bij. Het doet me er toch net dat beetje frisser uitzien. Soms zet ik aan m'n onderste wimperlijn ook nog een streepje tot halverwege m'n oog. 

Of ik nog zonder make-up buiten kom? Uiteraard, gisteren ben ik zo nog mee boodschappen gaan doen. Of ik nog zonder m'n winged liner en mascara naar school zou gaan? Dan moet ik mezelf toch al heel erg overslapen hebben of doodziek zijn. Laat ons zeggen dat de kans gewoon buitengewoon klein is. 

Als laatste maak ik deze everyday look af en toe nog eens af door een nude of lichtroze lipglossje te gebruiken voor naar school. Als ik deze look draag 's avonds om weg te gaan, durf ik al wel eens voor een feller lipproduct te gaan.

Wat houdt jullie everyday look in? 

Liefs
Veronique


1 opmerking: