maandag 9 december 2013

Look of the day: Petale de glace & Prum nocturne


Afgelopen weekend heb ik wat zitten prullen met m'n make-upjes en vooral met de nieuwe producten van Bourjois. Drie ervan heb ik gebruikt om deze look te verkrijgen. Ik vond hem persoonlijk erg leuk, best draagbaar maar atoch niet te alledaags. 
Niet bepaald een erg charmante foto, moet ik zelf toegeven, maar hier zie je alles nog iets duidelijker op. Of toch zeker m'n ogen. 

Als basis heb ik op mijn gezicht de Rimmel wake me up foundation in de Kleur 010 Ivory aangebracht. (Of is het 100 Ivory?) Hierop heb ik een dun laagje all about matt poeder van Essence gedaan. Als blush heb ik weeral Adorable van Essence gebruikt. Op deze foto lijkt hij donkerder dan hij eigenlijk is. 

Op mijn ogen heb'k de oogschaduwbasis van Essence. Deze is cheap en doet in (op? :p) mijn ogen perfect wat hij moet doen. Hierop heb ik op mijn bewegend ooglid de Pétale de Glace color edition 24h oogschaduw aangebracht. Ja, dat wat die speciale roze kleur die ik niet goed kon thuisbrengen. In mijn crease heb ik de bordeaux kleur aangebracht (Prum nocturne). Deze heb ik dan wat geblend en zoals je ziet ben ik daar iets te enthousiast in geweest. 
Daarna heb ik een winged liner getrokken met de gelliner van Max (Action!). Hier komt sowieso nog een review van online. De mascara die ik heb gebruik is zoals altijd de False Lash effect van Max Factor. 

Last but not least draag ik op mijn lippen en nog te reviewen product. Of toch deze kleur ervan. Het is namelijk een van de twee nieuwe color boost lip pens van Bourjois. De kleur die je op deze foto ziet is 'Red Island'. Deze is een warme rode kleur, die beetje richting het oranje neigt. 

Et voilà, dat is wat je nodig hebt voor deze look! :) 

Liefs
Veronique


4 opmerkingen:

 1. Ziet er mooi uit! Ik ben benieuwd naar de gelliner van Max.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Vanaf dat ik vroeg genoeg thuis ben zodat het licht genoeg is om foto's te trekken, begin ik aan de review!

   Verwijderen
 2. wauw! Echt een geslaagde look! zo mooi vrouwelijk en subtiel verleidelijk. Ik ben een echte fan!

  BeantwoordenVerwijderen