vrijdag 27 december 2013

Look for New Years Eve

Vorige week kregen jullie van mij een ‘Look for Christmas’. Hopelijk hebben jullie ondertussen een fijn Kerstfeest achter de rug met je familie, lekker eten en leuke cadeautjes! Maar zoals je weet staat Oud en Nieuw ook al voor de deur. Of je nu gaat feesten of niet, je wil er toch wel een beetje speciaal uit zien, niet? Ik geef jullie hieronder een mogelijke look voor de jaarwisseling.
Dress: £17 - newlook.com
Belt: $5.80 - forever21.com
Shoes: £28 - newlook.com
Clutch: $37 - accessorize.com
Bracelets: $4.80 - forever21.com
Ring: $3.80 - forever21.com
Earrings: £2 - riverisland.com
Nail Polish: €8.49 – Bourjois ‘Dangerous Wish’ : kruidvat.be

Julie x

3 opmerkingen:

 1. Julie, je weet dat ik niet vaak reageer op je posts maar deze keer moet het gewoon.
  Ik ben verliefd op die schoenen! ♥
  En ook een heel klein beetje op de handtas :$ Maar toch harder op de schoenen!

  ME WANT!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, en ik vind het héél leuk dat je reageert op mijn post! :-D

   Verwijderen