maandag 16 december 2013

Life Through My Eyes december 2

De tweede week van december is alweer voorbij en de volgende Life through my eyes zal pas in 2014 verschijnen. Bizar he? Hoe een jaar zo snel kan gaan... Laten we daarom ook geen tijd verspillen snel gaan kijken naar mijn foto's van de vorige twee weken!

 If it fits, I sits. Denkt Tweety duidelijk. 
Perspakket van Bourjois. Ik liep de rest van die week enorm blij en trots rond. Ik heb een favoriet soort ijs gevonden van m'n twee favoriete mannen: Ben en Jerry's. De smaak waar ik zo gek op ben is de Peanut butter cup smaak. Omnomnom. (En Patricia vindt hem niet zo lekker, dus yes! Meer voor mij!)De laatste tijd werk ik weer vaker van aan m'n bureau in plaats van in m'n bed. Ik besef dat het toch iets productiever werkt aan m'n bureau. (Typ ik al liggend in m'n bed... Ik zal het ook nooit leren!)

Deze botjes had ik aangedaan voor de Ero TD en zo zagen ze eruit achteraf. Vol met... Tgo, ja wat was het allemaal eigenlijk? Bier, modder...Maar na een beetje moeite te doen, zagen ze er alweer mooi proper uit en kon ik ze gewoon terug naar school dragen. 


Phonetics leren. Meer valt er eigenlijk niet over te zeggen. Ik had er afgelopen maandag een deel van m'n examen hierover en ik hoop echt dat het wat meeviel. Lunch op school. Smos kaas hesp (of was het die dag enkel hesp?) en een verbazend lekkere tomatensoep. Sindsdien eet ik wel vaker soep op school. Of toch wanneer het tomatensoep is. ;) Deze week misschien eens een ander soepje proberen.Thuis ontbijten/lunchen met een uitsmijter kaas en een griekske yoghurt. Ohja en m'n favoriete thee erbij natuurlijk. Omdat'k de yoghurt maar wat zurig vond, heb'k er wat cacaopoeder opgedaan. Dit maakte het nog lekkerder. Ik denk er ook ineens aan dat ik vandaag ben vergeten verse yoghurt te kopen. Damn, papa een van de dagen toch nog eens naar de winkel sturen. Een perongeluk genomen foto die ik uiteindelijk nog wel leuk vond om als bureaublad achtergrond te gebruiken. Je ziet dus de make-up uit het perspakket op m'n vensterbank liggen. :p Weeral ijsje eten. Geen paniek, heb maar een beetje uit de pot op. De rest is voor op een ander moment. ;) En ik had ook nog baileys van in Leuven in de kast staan, dus hier moest ik toch ook dringend nog eens van drinken! Wanneer we delen van een cursus ergens voor nodig hebben maar niet écht nodig nodig, trek ik er altijd een foto van zodat we het nog eens kunnen bekijken indien het nodig is. En ter ontspanning speel ik meestal de slimste mens. Deze foto heb ik voor Julie getrokken omdat ze nog iets van plan is met de lijstjes van op deze app. 
Nog eens proficiat  Tessa! (Ipad zat niet bij de prijs inbegrepen :p ) 
Ik probeerde ook eens te shapen. 


Omdat'k nogal verkouden ben, moet ik van mama dit vieze gele drankje drinken. De juiste naam ken ik niet maar het smaakt enorm vies. Bah, en straks nog eentje drinken. :(Zoals jullie wel weten ben ik naar Oberhausen geweest en damn. Wat was het winkelcentrum daar groot! Wat je op de foto ziet is echt maar een heel beperkt deel. Er was namelijk nog veel meer! We hebben er helaas wel niet to the fullest kunnen shoppen omdat het onmenselijk druk was. Op de foto was het nog redelijk vroeg en zoals je ziet was het toch al erg druk. 

Zo wilden we 's middags in de Coca Cola Oase eten maar omdat het zo druk was, waren de rijen erg lang en was er geen zitplaats te bespeuren. Helaas, pindakaas. Dus moesten we verder gaan zoeken naar iets anders om te eten. We besloten over de kerstmarkt te lopen en daar misschien iets te nemen maar dan stonden we ook maar buiten recht te eten. Uiteindelijk gingen we maar het café binnen waar we 's morgens iets gedronken hadden en daar was net een tafeltje voor twee. Ideaal! Enorme kerstboom! 

Cinnamon buns maken. Allez, afbakken in ieder geval. ;)En met deze foto van een heerlijke cinnamon bun die klaar is, sluit ik deze twee weken af.

Volgende week is de laatste schoolweek voor m'n kerstvakantie, beter bekend onder de studenten als "de blok". Er zitten dus nog enkele deadlines aan te komen, nog een presentatie maar ook ga ik moeten beginnen plannen en toch wat schrijven zodat ik tijdens de blok iets minder moet doen. Woensdag heb ik vijf springuren dus die ga ik besteden aan schrijven! :) 

Liefs
Veronique


1 opmerking: