maandag 2 december 2013

Life Through My Eyes December #1

December 2013... Wauw, het lijkt nog maar gisteren dat het jaar begonnen is en we moeten er al bijna afscheid van nemen. De tijd vliegt zo snel vooruit schatties. en 'de dees' wordt elke dag maar ouder en ouder. Plezant hoor! Goed, laten we nog genieten van de laatste maand van dit jaar en ondertussen eens gaan kijken naar mijn voorbije twee weken. Enjoy! 


Zo voelt een man zich dus wanneer hij met een vrouw gaat winkelen... I shared that feeling wanneer ik met een klasgenoot van mij ging winkelen (mannelijke klasgenoot). Stilletjes rondkijkend zat ik daar bij de Jack&Jones te wachten... 
Zo ligt de kat dus altijd wanneer ze bij mij ligt. 't Is een speciaal beest maar wel een superlieve!


Ik heb al heel lang geen eigen eten meer gemaakt buiten dan dit middagmaaltje. Eitje met tomaat, ui, prei en kaas. Voortaan ga ik het toch een beetje anders aanpakken... Hoe dat weet ik nog niet.


Nieuwe 'rage' op school. De slimste mens spelen tijdens de pauzes. Ondertussen is het al een beetje stiller maar we zijn er uren mee beziggeweest! Eigenlijk echt nog wel leuk om tegen mensen die je kent te spelen of teams te vormen. 


Een pot Shea body butter op en de nieuwe staat ernaast al klaar om gebruikt te worden. Luxe gewoon! Ik hou nog steeds enorm van deze bodybutter en nu het zo koud wordt, moet ik het eens terug meer gebruiken. 


Wanneer ik het koud heb, neem ik mijn dekentje met armen erbij. Handig (of moet ik zeggen: armig?) en vooral lekker warm! 


Lekkere geurkaars branden. Voor sfeer en gezelligheid geef ik een...! :D Haha


En toen werd het inderdaad koud genoeg om m'n Uggs weer aan te doen. In combinatie met m'n favoriete jeans en een dikke vest werd dit een enorm warme en comfy outfit. Perfect voor een lange dag op school. 


Enkele weken geleden speelden we tijdens een middag eens een spelletje. Het was de bedoeling dat je allemaal twee vragen opschreef en daarna werd er om de beurt een vraag getrokken. Dan moest iedereen op een papiertje opschrijven wie ze dachten dat het antwoord op de vraag was (mensen uit de groep) en waarom. Zo was er bijvoorbeeld de vraag: "Wie heeft er straks touche op de ero TD?" De naam die dan het meeste voorkwam ging dat dus ook zijn en was 'gewonnen'. Met 'trots' kan ik zeggen dat 5 van de 10 mensen (9 als je mij niet meetelt) Veronique hebben gekozen...


De dag na de TD werd ik door papa meegesleurd om boodschappen te gaan doen. Toen we aan de bakker stonden zag ik in een raam deze schattige poes. 


Als je heel goed kijkt, kun je op m'n arm nog lezen: ♥ Ineke. Ja, ook dit is er op de TD opgezet. Ik heb moeten schrobben om dit eraf te krijgen! 


En natuurlijk was ik weer gevallen op de TD. Dit is hoe m'n knie er de dag erna uitzag. Altijd m'n knietjes he... (Even ter verduidelijking: ik ben gevallen tijdens de polonaise doordat ik hakken aanhad en dat in combinatie met een natte vloer niet zo'n slim idee is...)


Ik kon maar niet beslissen welke kleur oogschaduw ik ging gebruiken, besloot ik alle kandidaten even te swatchen... Deze zijn trouwens allemaal van Sleek.


De producten voor de Sinterklaas-winactie! 


En toen was het wééral tijd voor een feestje. Het was weer de Dance like nobody's watching benefiet en daar hoort een wilde happy hour bij. De onderste vier galzen cava zijn van mij! 


Eventjes iets lekkers erbij pakken tijdens het leren. Een van m'n vele pakjes Jelly beans. Njam njam. 


Broodje kopen voor ons Patricia en dat ook eventjes naar school brengen. Ze heeft toch geluk met zo'n zus als ik he! 


Af en toe ga ik wel eens iets drinken met Julie. In dit geval zijn we eens gaan lunchen en dat is de ideale moment om bij te praten over alles. Zo hebben we het ook regelmatig over de blog en wat ik er nog allemaal mee van plan ben. Geen paniek, lieve vrienden, voorlopig zijn er geen veranderingen gepland. 


En mama had iets gebakken dus dat moeten we dan ook eens proeven he. 


Onder begeleiding van dat stukje taart was ik aan het leren. Of toch meestal. Want toen ik deze foto trok, was ik net pauze aan het pakken en even op de Ipad op weheartit bezig. 


Uiteraard hoort daar ook een kop thee bij! Ik besloot nog eens de blueberrymuffin te drinken. Hmm, superlekker! En dat uit m'n favoriete tas: Lord Cat. Ik moest toch een beetje in de Britse sfeer komen om m'n Engelse woordjes erin te kunnen stampen?

Zo, een beetje vertraging maar ik ben toch blij dat het de LTME vandaag nog online heb gekregen. Het is dus wel een 15u later dan normaal maar toen ik gisteren hieraan werkte, viel ineens m'n internet weg en het kwam pas deze ochtend terug. Jammer genoeg moest ik toen naar school en had ik geen tijd om er verder aan te werken. 

Deze week wordt vooral heel erg druk qua schoolwerk. Ik zou zelf eens een to do lijstje moeten maken want op deze moment weet ik niet goed meer wat ik allemaal tegen wanneer moet doen. Maar het komt allemaal wel goed! :D

Liefs
Veronique

3 opmerkingen:

 1. Vero, ik vind het altijd superfijn om deze rubriek te lezen! Zoveel lekker eten trouwens :o!! En een supersnoezige kat :D

  Iemand die je mist! :)

  Lize

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke foto's meis altijd leuk om zoiets te lezen

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen