zondag 29 december 2013

Kerstparade in Turnhout

Vrijdag 27 december was het zover. Het gerucht ging al een tijdje rond en het bleek nog waar te zijn ook. Een heuse kerstparade zou door de straten van Turnhout trekken. Ondanks het miezerige weer en de voorspelde storm was ik niet de enige die toch wel benieuwd was. Samen met duizenden andere mensen stond ik daar in de regen, m'n zus verplichtend de paraplu boven m'n hoofd te houden zodat de camera (en ik) niet te nat zouden worden. Natuurlijk heb ik enkele foto's gemaakt zodat jullie toch ook kunnen meegenieten. 

Deze 'praalwagen' vond ik best wel impressive. De rendieren die slee van de Kerstman trekken. Jammer wel dat dit een van de eerste wagens was. Hij had gerust op het einde net voor de Coca - Cola truck mogen komen.


En de Kerstman himself!


Kleine bolle kerstmannen, waarvan ene mij goed heeft doen schrikken.


Dit vond mama dan weer geweldig. Ze vond deze elfen op ijsberen (en vooral de ijsberen dan) enorm leuk. Ik denk wel dat ze er graag een me naar huis had genomen!


Ikzelf vond de pinguïns daar weer enorm schattig!


Wat dit precies moest voorstellen weet'k niet.


En die fles champagne hadden ze gerust bij mij thuis mogen afzetten als er echt iets in zat.


En dan natuurlijk dé Coca - Cola truck itself.


Nog enkele foto's van een ander point of view. (Toen was ik ergens droog vanop een appartement gaan fotograferen)Leuk dat ze net nu zwaaide! :)

Ik vond hem echt wel de moeite! Misschien een beetje kort als je de prijs hoorde maar ik ben blij dat ik hem heb gezien. 

Liefs
Veronique

1 opmerking:

  1. Je hebt geen foto van de mooiste wagen? De stoomtrein!
    En van die ene foto wat je niet wist wat het voorstelde... Dat waren klokken en de mannetjes waren de wijzers.

    BeantwoordenVerwijderen