dinsdag 17 december 2013

Julie: Yves Rocher Lippenbalsem

Zoals jullie eerder al konden lezen heeft Yves Rocher een nieuwe lijn met cacao-framboos waar ik helemaal weg van ben. De kleine tube handcrème die ik kreeg als cadeau bij een ander aankoop had me helemaal overtuigd. Vandaag wil ik voor jullie de lipbalm uit deze collectie bespreken. Op onderstaande foto is hij niet eens te zien, maar hij is er wel degelijk! ;-)
Uitstraling: Eerlijk gezegd vind ik gewoon alle producten uit deze lijn een prachtige verpakking hebben. Het bruine met het roze is sowieso mooi, en met dat goud erbij wordt het gewoon extra feestelijk! Het ziet er al smakelijk uit, en hopelijk is deze lipbalm dat dan ook!


Geur: Lekker! Maar… Ik ruik eerlijk gezegd enkel de framboos. En dat vind ik een beetje jammer, gezien dit eigenlijk een cacao lijn moet zijn. Ik heb zelf ook al een lipbalm uit de gewone collectie van Yves Rocher, die met framboos. Voor mij is deze geur exàct dezelfde als die andere, dat vind ik wel een puntje van kritiek.

Hij belooft: Zachte, onweerstaanbare lippen. Deze heerlijk geurende lippenbalsem met de zoete smaak van cacao en framboos beschermt de lippen en laat ze weer verleidelijk soepel aanvoelen. Het geheim van de formule: jojoba-olie, zoete amandelolie, karitéboter en essentiële oliën van framboos.

Eigen ervaring: Zoals ik al zei vind ik het ontzettend jammer dat ik geen cacao ruik in dit product. En eerlijk? Proeven doe ik het ook niet! Ik moet zeggen dat het een enorm zachte lipbalm is die je lippen erg glad en verzorgd doet aanvoelen. Dus hij doet wel zijn werk! Door de framboosroze kleur van de stick krijgen ook je lippen die subtiele glans en kleur mee. Dat vind ik mooi, maar had ik dus ook al met de gewone versie met enkel framboos. De lipbalm is dus goed en doet zijn werk, maar heeft geen meerwaarde ten opzichte van de gewone versie.

Score: 7/10
Prijs: €1.95 voor een stick van 4 gram.
Product informatie: De formule is onder dermatologisch toezicht getest. Bevat geen parabenen.


 Julie x

4 opmerkingen:

 1. Gelukkig is de werking wel goed! Zolang hij anders ruikt, maar de geur niet onaangenaam is, is het goed :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja precies! Hij doet wel degelijk zijn werk en het is echt wel een goede lipbalm voor een mooi prijsje!
   Maar net omdat ik zo enthousiast op zoek was naar cacao als extraatje, viel dat een beetje tegen! :-)

   Verwijderen
 2. Ik heb die ook :) pure perfectie ♡

  BeantwoordenVerwijderen