zondag 8 december 2013

Julie: Yves Rocher Douchegel

De nieuwste collectie van Yves Rocher zou voor jullie al geen geheim meer mogen zijn. Gezien mijn hekel aan sinaasappel en mijn twijfel voor pistache, besloot ik bijna alle producten te kopen uit de cacao-framboos lijn. Als het goed is, kregen jullie normaal al een review van de handcrème (9/10), de bodymilk (8.5/10) en de lipbalm (7/10). Vandaag is de douchegel aan de beurt om grondig geïnspecteerd te worden.Uitstraling: Prachtige fles die in de winkel meteen de aandacht naar zich toetrekt. De volle rode kleur is prachtig en dat in combinatie met goud en bruin is echt mooi. Ik vind dat het meteen een warme indruk geeft, waardoor je onmiddellijk naar je douche wil rennen! Het is ook een vrij grote fles, zeker voor zo’n mooi prijsje!

Geur: In de fles ruikt deze douchegel echt super lekker. Zowel de geur van framboos als die van cacao komen goed naar voren. In de douche zelf veranderd de geur wel een beetje, maar meer daarover bij mijn eigen ervaring.

Hij belooft: Geniet van een overweldigende douchesensatie met de heerlijke geur van cacao en framboos. Ervaar het zachte, romige gevoel op uw huid. Uw huid wordt mild gereinigd. De douchegel laat over uw hele lichaam een subtiele geur achter.

Eigen ervaring: Om heel erg eerlijk te zijn had ik meer van dit product verwacht… Ik ben niet echt graag negatief over iets, daarom wil ik goed verduidelijken wat me nu net tegenviel. De geur in de flacon ruikt heerlijk, dus dat verwacht ik dan ook op mijn lichaam. Hij schuimt wel goed, dus dat vind ik wel zo fijn. Maar de geur die je dan ruikt bracht bij mij als eerste ingeving het woord “Dreft” in gedachten en niet cacao-framboos. Je ruikt echt het ‘zeep’ gehalte in deze douchegel. Maar om eerlijk te zijn voelt mijn huid nadien wel schoon aan, dus daarop doet hij dan weer wel zijn werk.
Desondanks denk ik niet dat ik deze douchegel nog eens opnieuw zou kopen, omdat ze zoveel andere geuren zijn die ik lekkerder vind. Zeker niet slecht voor zijn prijs, en hij doet zijn werk, maar de geur steekt toch een beetje tegen. Na het afspoelen blijft er voor mij geen echte geur hangen.

Score: 6.5/10
Prijs: €1.95 voor 300ML.

Product informatie: Het geheim van de formule: wasemulsie, de hydraterende werking van aloë-veragel, cacaobonenwater. De formule is onder dermatologisch toezicht getest. Bevat geen parabenen of ethoxylaten.

Ben jij van plan om iets uit de cacao-lijn van Yves Rocher te kopen? En naar welke van de drie onderstaande geuren gaat jouw voorkeur uit? Sinaasappel, framboos of pistache? Laat het zeker weten in een comment!

Julie x

1 opmerking:

  1. De review van de Lipbalm moeten jullie nog krijgen! :-)
    Veronique heeft de volgorde een klein beetje door elkaar gegooid, maar dat geeft niet!

    BeantwoordenVerwijderen