woensdag 4 december 2013

Julie: Shoplog #7

Ondanks dat ik het gevoel heb dat ik al super vaak een shoplog schreef, is dit toch mijn zevende nog maar. Het zal nog wel even duren voor jullie deze te zien krijgen, maar ik schrijf posts zoals deze goed op voorhand, zodat Vero kan zien wanneer ze tijd heeft om ze in te plannen. Ook maak ik nu vaker foto’s met twee items op, zodat ze minder foto’s moet uploaden. Grotendeels bestaat deze post uit spullen die ik op vakantie in Tenerife gekocht heb! Kijken jullie mee?


Links op de foto zie je een poederkwast van Essence. Ik had er geen en Vero bleef maar zeggen dat ik moest investeren in goede kwasten, bij deze is dat dan ook gebeurt! Ik betaalde er €3.49 voor. Rechts zie je het Oil Control Paper, ook van Essence, uit een limited edition. Daar heb ik dan weer €2.49 voor betaald.


Deze deo kocht ik in de winkel van Flormar. In België heb je slechts één vestiging: Abdijstraat 33, Antwerpen. Dit ligt echter niet in het centrum, en daarom ben ik er ook nog maar één keer langs geweest. In Tenerife ligt hij echter vlak om de hoek bij ons hotel. Deze deo ruikt echt suuuuuuper lekker. Het is sowieso mijn favoriete deo ooit. Ik kocht hem voor slechts 2 euro. Natuurlijk heb ik al gelijk aan mijn ouders & grootouders gevraagd om, wanneer zij binnenkort naar Tenerife gaan, enkele flesjes voor mij mee te brengen!


In diezelfde winkel kocht ik ook deze make-up wet wipes. Altijd handig om bij te hebben om in een oogwenk alle make-up van je gezicht te halen. Erg handig wanneer we ’s avonds laat terug kwamen van het uitgaan en ik écht geen zin had om mezelf te ontschminken!  Ze waren €2.95 voor een pakje van 20 doekjes.


Op de foto zie je het misschien niet zo goed… Maar dit is een nagel verzorging. Het is de bedoeling dat je dit 4-in-1 product als basis laag onder je nagellak aanbrengt. Het zou er voor moeten zorgen dat je nagels sterker worden, beter groeien en ook nog eens verzorgd worden. Dit flesje kost dan ook €4.50.


Deze drie nagellakjes kocht ik ook nog steeds bij diezelfde Flormar. Links zie je een flesje met roze nagellak waar alvast zwarte stipjes inzitten. Zo moet je niet aan de slag met een dotting tool! Daar betaalde ik €3.50 voor. In het midden zie je een lila lakje, met wet look effect. Hij zou er dus nog nat moeten uitzien als je hem al enkele dagen aan hebt. Ook die was €3.50. Wanneer je goed geteld hebt, zie je dat ik meer dan €15 euro gespendeerd heb, en dat is geen toeval. Boven de 15 euro kreeg je namelijk een nagellak ter waarde van €2.95 gratis bovenop je aankopen. En dat is exact wat het rechtse flesje is! Ik vond de blauwe kleur met shimmer in wel mooi, dus koos ik die extra!


Dit oogschaduw palette kocht ik niet bij Flormar, maar bij Fund Grube. Het merk van dit palette heet echter The Color Workshop. Ik heb daarstraks nog gezien dat ze dit merk van make-up ook hier bij Bart Smit verkopen. Ik wou graag een beetje meer kleur, vandaar de roze en paarse tinten. Als je het openklapt is er onderaan ook een handig spiegeltje dat tevoorschijn komt. Dit allemaal voor slechts €1.50!


Niet gekocht, wel gekregen: dit oogpotlood van Bourjois. Ik had namelijk de Monday Funday competitie gewonnen en daarom kreeg ik dit waterproof oogpotlood in een mooie gouden kleur. Je ziet echter meteen wat er mis is: het is stuk! Beetje teleurgesteld hierin had ik Bourjois NL via facebook op de hoogte gebracht van mijn kapot cadeau. En toen bewees Bourjois nog maar eens waarom ze mijn favoriete merk zijn: zonder morren hebben ze mij onmiddellijk een nieuw exemplaar opgestuurd! Me happy! Ohja, deze Contour Clubbing Waterproof Eyeliner kost normaal gezien €7.45


Dit boek kocht ik bij de Boekenvoordeel voor slechts €2.99! Ik werd vooral overtuigd door het feit dat er deze zin op de achterflap stond: “Wanneer ze Nick ontmoet, die leuk, grappig en knap is…” Jep, dat klonk erg veel als mijn Nick. Die in het boek is ook arm, maar dat doet even niet ter zake! Ik wou het boek gewoon hebben!


Jaren geleden al las ik “De Duivel Draagt Prada”, ontzettend goed boek en ik maakte ooit mijn beste boekbespreking door dit boek. 10 jaar later is er eindelijk een vervolg op dit boek! Het kan ook onafhankelijk gelezen worden trouwens. De Wraak Van Prada viel iets duurder uit dan mijn vorige boek op de foto hierboven. Dit boek koste geen €2.99 maar wel €19.95! Maar ach, het is dan ook Prada! ;-)


Ik was al even op zoek naar een goeie joggingbroek om thuis in rond te lopen. Vooral nu het natste en koudste seizoen er aan komt, wil ik niets liever dan thuis comfy en warm zijn. Voorwaarden waren dat er ook zakken in stonden, liefst een licht grijze en eentje met geen al te brede pijpen onderaan. Et voila, aanschouw mijn perfecte match! Ik kocht deze bij C&A voor slechts €15!


Als laatste heb ik deze foto voor jullie. Onderaan zien jullie het Smokey Eyes pencil van Catrice, dat ik kocht voor €2.49 bij Kruidvat. Ik had dit potlood al, en was er heel tevreden van, maar toen ik het aan wou slijpen had ik constant een afbrokkelende punt waar niets meer mee viel aan te vangen! Jammer, dus kocht ik meteen een nieuwe! Ook kan je alweer een lipgloss/balsem zien die de rest van mijn collectie is komen vervoegen. Het is de Wheels On Fire kleur van de Hip Trip collectie. Die was ooit te koop voor €3.99, maar ik vond nu een exemplaar in een perfecte staat in een sales bak voor maar €2.50!


Zo, dat was het wee voor mijn shoplog! Welk product/item vinden jullie het leukst?

Julie x

1 opmerking: