vrijdag 6 december 2013

Julie: Look like a star

Zou het niet leuk zijn om op je favoriete actrice te lijken? Wel daar heb ik dan de oplossing voor. Ik koos deze keer voor vier totaal verschillende actrices. Ik zal van ieder van hun een foto laten zien, voor het geval je ze nog niet mocht kennen, en daarbij geef ik dan ook een collage van een look die ik gemaakt heb op polyvore.com. Nieuw hierbij is dat ik ga proberen om echt op de betaalbaarheid van de kleding te letten en ook of de winkels die ik kies beschikbaar zijn in Belgiƫ (en/of Nederland). Het zullen wel steeds webshops blijven, maar die kleding hebben ze vaak ook in de winkel filialen zelf!


Kaley Cuoco
Als eerste kies ik voor Kaley Cuoco, die jullie het beste zullen kennen als Penny, in The Big Bang Theory. Ikzelf kende haar al eerder, van haar rol uit 8 Simple Rules.


Zoals je kan zien draagt Kaley ontzettend vaak liefelijke jurkjes. Ze is echt een girly girl op de rode loper. Soms komt ze al eens stoer uit de hoek met een zwarte leren broek of een speciaal muntgroen vest. Maar het meest zie je haar alsof ze rechtstreeks uit een Disney film komt aangelopen. Een must is dat je kiest voor allerlei pasteltinten in je outfit, of je nu voor de broek of het jurkje gaat. Ook draagt ze haar haar zelfden gewoon los, meestal is ze opgestoken. Kies ook voor sobere accessoires en qua tas kies je voor een clutch. Hieronder zie je een budgetproof, draagbare versie van de look van Kaley.


Dress: $14 - forever21.com
Clutch: £20 - newlook.com
Shoes: £25 - newlook.com
Hair band: $14 - accessorize.com
Necklace: £23 - pieces.com
Earrings: $6.50 - claires.com
Nail polish: €8.50 – douglas.com


Julie x

1 opmerking: