maandag 23 december 2013

Julie: Life Through My Eyes #11Deze post schrijf ik op 22/11 als de vorige LTME nog niet online verschenen is. Leuke manier om Veronique een beetje voor te blijven, haha! Nee, ik geef haar gewoon mijn posts graag lang op voorhand, zodat ze zelf tijd kan maken om ze in te plannen. Kijken jullie even mee naar het leven door mijn ogen in foto’s?

Beginnen doe ik met een foto van een ontbijtje van mij op mijn werk. Thuis ontbijt ik nooit, maar als ik ga werken ga ik meestal nog wel snel iets halen. Ik koos hier voor de crunchy yoghurt van de Panos met aardbei in. Jammer genoeg verkopen ze deze enkel in de zomerperiode en kan ik hem nu dus niet meer eten…
Op datzelfde werk ben ik op 16/10 kei hard onderuit gegaan op de trap die naar mijn bureau leidt. Ik schoof gewoon als het ware naar beneden… Gelukkig stonden er meteen een stuk of 7 bezorgde collega’s rond mij! Ik zei eerst dat ik niks had, maar bij nader inzien bleek dit toch niet zo te zijn. Oké, mijn kont deed maar een beetje pijn… maar mijn arm! Op de eerste foto links boven zie je hoe het er na ongeveer 5 minuten uit zag. Nadia besloot om toch maar een icepack voor me te halen en me nadien helemaal in het verband te leggen nadat ze er ‘zalf tegen vallen en stoten’ opgedaan had. De volgende ochtend zag het er uit zoals je kan zien op de foto rechts onder.
Op deze foto’s kan je zien hoe het er, respectievelijk 5 & 6 dagen later uit zag. Het was pijnlijk, maar vooral geen mooi zicht. Gelukkig was het na 10 dagen in totaal volledig verdwenen en heb ik er niets aan overgehouden. Behalve dan de vreselijke schrik elke keer ik nu die trap neem!
Toen Nick en ik 10 dagen met ons tweetjes alleen thuis waren, konden we ook onze eigen boodschappen gaan doen! Dit is het resultaat na die eerste shoppingbeurt!
Van de vorige zakken heb ik ook een foto laten zien, dus bij deze de laatste smaak die je kan kiezen bij de Lays ‘Maak je smaak’ wedstrijd!
Een van de slaatjes die ik ’s middags at, als ik weer eens alleen thuis was op dagen die ik niet moet gaan werken. Best lekker, deze pasta salade!


Nick en ik zijn in oktober ook naar de cinema geweest in Antwerpen. Hij had nog twee tickets voor de Kinepolis, waar we de film ‘Het Vonnis’ zijn gaan kijken. Van die film heb ik ook een review gemaakt. Vooraf gingen we eten in het Hollywood eethuis aan het bioscoopcomplex.


Ik koos voor een slaatje, en Nick voor een hamburger met frietjes!


Om af te sluiten kozen we beide nog voor een lekkere cocktail! Ik koos ervoor om te nippen van een lekkere Appletini. Hoe elegant, toch?In de bioscoop zagen we deze super hoge cola automaat! Bovenaan rechts waar het oranje lampje brandt, moet je geld insteken. Het is de bedoeling dat je op de schouders van je medebezoeker kruipt om zo samen tot de top te raken. Voor deze mooie samenwerking krijg je dan ook twee flesjes cola! ;-)


Voor de Halloween aflevering van Pretty Little Liars werd de oproep gedaan om je favoriete personage af te drukken en er mee te poseren! Mijn favoriet is, zoals je kan zien, dus Aria!


Onbedoeld had ik op mijn werk bijna een zwembadje gecreëerd. Of hoe moeilijk het ook kan zijn om de inhoud van je flesje IN een glas te gieten… OEPS!


Als Nick en ik naar Antwerpen gaan stoppen we vaak bij Zest om onze favoriete smoothie te drinken: de Pear Fushion! Tegenwoordig zit er ook een filiaal in de Stadsfeestzaal. Welke is jullie favoriet?


Ook in Antwerpen gaan we vaak naar de Quetzal aka de chocoladehemel! Nick en ik kozen beiden een ijsje maar ook deze heerlijke drankjes. Voor mij uiteraard een Chai Latte en voor 
Nick een latte met kokos!  


Twee zoekende ouders, die alle diepvriezen gaan uitladen, speciaal voor mij! Na mijn griepspuit krijg ik altijd een enorme bult, en de dokteres had gezegd van er ijs op te leggen om het te voorkomen. Maar waar zat die icepack nu weer…?


Mijn ‘wapens’ om tot een goede look te komen. Ik wou graag de mascara uittesten die ik van Yves Rocher had gekregen en besloot nog eens een volledige look te oefenen om naar mijn volgende feestje te trekken. Wat je op de foto ziet?
- Poederkwast van Essence
- Lipstick duet in the city van NYC
- Liquid gold topper van Catrice
- Poeder van Bourjois
- Shimmer pearls van Essence
- Mascara van Yves Rocher
- Goud oogpotlood van Bourjois
- Zwart oogpotlood van Catrice
- Blending brush van HEMA
- Blush van Bourjois
- Twee mono eyeshadows van Ingrid
- Eyeshadow palette van NYC


Van dit topje moest ik gewoon een foto nemen! Ik heb onlangs een Look Like A Star versie gemaakt voor Veronique, omdat we gekozen hebben om ook voor bezoekers een collage aan te bieden! Toevallig koos ik net dit topje voor Veronique in de collage, en tijdens mijn bezoek aan Tilburg op 21/11 zag ik het ook effectief in de winkel liggen! Zo zie je maar, de looks die ik tegenwoordig maak zijn wel degelijk te koop!Ik kocht in Tilburg het nieuwste boek in de ‘Ik hou van…’ collectie. En daarom kreeg ik twee kortingsbonnetjes van 1 euro om te besteden in de koffiebar in de boekenwinkel. Nick koos voor een koffie Americano, en ik voor een (hoe raad je het?) Chai Latte! Mhmm, lekker om zo op te warmen op een koude winkeldag!


Halverwege de dag besloten Nick en ik om in Tilburg even een pauze te nemen in de V&D. Ik koos voor een peer-yoghurt smoothie en een cranberry-chocolade reep. Nick koos voor de banaan-yoghurt smoothie en een appeltaartje.


Dit is mogelijks een van de origineelste dingen die ik ooit gezien heb! Aangezien dit niet de etalage is van een frietkot, maar van een bakker. Zowel de bitterballen, als de frietjes met mayonaise, als de curryworst speciaal (die je nog net rechts op de foto ziet) zijn gemaakt uit… Marsepein! Super goed gelukt vind ik het!


Afsluiten doe ik deze keer met een foto van onze yummie cocktails! Voor we terug huiswaarts keerden, zijn Nick en ik nog iets gaan drinken bij Breexz. Met een uitzicht vanuit de lucht en een lekkere cocktail in de hand is dit de ideale manier om een dagtripje af te sluiten vind ik!

Zo, wat vonden jullie van mijn leven in foto’s? En welke foto vinden jullie het leukst?

Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten