maandag 9 december 2013

Julie: Life through my eyes #10

Het is alweer tijd voor een nieuwe LTME. Als Vero dit document in haar mailbox ziet verschijnen zal ze waarschijnlijk zuchten voor alle nieuwe foto’s! Alvast sorry daarvoor. Hopelijk vinden jullie de foto’s interessant!


Beginnen doe ik met een kleine (en onduidelijke) foto. Toen Nick en ik naar de première van de in Turnhout opgenomen film Los Flamencos gingen, waren er ook enkele acteurs uit de film in de zaal. Je ziet hier Ben Segers, Kim Hertogs, Kaylee (als ik dat goed schrijf), Herwig Illegems en regiseur Daniel Lambo.


In de ‘nieuwe’ Pastabar in Turnhout ging ik voor het eerst een pasta halen om mee te nemen. Mijn ogen waren groter dan mijn mond, dus natuurlijk was het veel te veel. Ik koos voor penne met kaassaus, zongedroogde tomaten, kip en parmezaanse kaas. Wel érg lekker!


Dit t-shirt kocht ik bij het concert van Paramore op 05 september! Het was echt een geweldige avond en ik wou echt graag een aandenken hieraan. De tekst komt uit hun nummer Ain’t It Fun.


Toen Nick en ik op vakantie vertrokken moesten we héél vroeg opstaan, en daarom spendeerden we onze eerste vakantiecentjes aan een lekker ontbijtje op de luchthaven…


Om daarna te zien dat er gewoon gratis buffet voorzien was aan onze gate! Géén idee waarom, want het was echt enkel bij onze gate dat dit stond… Je kon kiezen uit croissants & chocoladebroodjes en om te drinken was er fruitsap, koffie en thee.


Aaah, de eerste van de vele cocktails die we op vakantie gedronken hebben! Dit was meteen na aankomst in ons hotel.


En die dag werd er ook al gekookt aan het zwembad: paella!


Dit werd klaargemaakt door onze hoofdanimator van het hotel: Carminé. Hij is er al jaren en geloof me maar als ik zeg dat hij ontzettend lekker eten maken. Mijn favoriet is zijn Gnocchi Gorgonzola, mhmmmm!


Het uitzicht vanop onze kamer! Was de lucht momenteel hier ook maar zo mooi… *zucht*


 
Deze foto werd van ons gemaakt bij het uitgaan op een van onze eerste avonden. Links zie je Nick, daarnaast de bloedmooie Lucy & Annie en dan sta ikzelf… Bleek te wezen naast de danseressen uit ons animatieteam! :p


We zijn ook naar het waterpark Siam Park geweest dit jaar, net zoals vorig jaar. Een van de meest spectaculaire attracties is deze toren. En ja, daar ben ik tegen een gigantische rotvaart vanaf geweest!


Hierop zie je mij samen met Alex. Ik leerde hem kennen in 2006 of 2007 toen ik in dat hotel was met mijn ouders. Toen is hij weggegaan en dit jaar was hij er voor het eerst opnieuw! Hij herkende me eerst helemaal niet, en zijn reactie toen zijn lamp ging branden was echt ontzettend schattig! Haha!


Toen we terug naar huis gingen bestelde ik nog snel deze lekkere kaneel rol, jummie!


Op weeral een middagje alleen thuis zijn besloot ik eens bij de Panos wat eten te gaan halen. Eerlijk gezegd viel deze zomerse wrap me een beetje tegen… Iets te veel saus naar mijn smaak.


Klaar voor wat me-time! Een goed boek, lekkere thee en mijn manucure setje van Bourjois om mijn nageltjes er verzorgd te laten uitzien!


Ik ben ook onlangs naar de kapper geweest (net zoals Vero) en voor een keer was ik eens tevreden met het resultaat. Meestal is het veel te kort naar mijn zin, maar deze keer dus niet!


Om te vieren dat ik afgestudeerd ben in september trakteerde Nick me op een etentje. Als dessert kozen we de overheerlijke chocoladefondue waarbij je al dit lekkers in een potje vloeibare chocolade mag onderdompelen. Lekker!


Toen we onlangs nog eens besloten een dagje naar Antwerpen te gaan, gingen we ’s avonds eten bij een pastabar. Ik koos voor penne met carbonarasaus, kip, paprika, zongedroogde tomaten en parmezaanse kaas.


Geloof het of niet, maar de “Julie’s Sweet Apple” die je op deze kaart ziet staan is wel degelijk naar mij vernoemd. In cocktailbar Candela zijn we ondertussen vaste klant. En er stond een shotje op de kaart met appelsap, 43 en kaneel dat ZO lekker was! Dus ik vroeg of ze er niet een volwaardige cocktail van konden maken, met wodka én mijn naam! En zo geschiede! ;-)


Voor de dag van de klant kregen we dit schattige stukje chocolade, in de vorm van een boterham! Leuk én lekker!


Sinds kort heb ik de gewoonte om elke week mijn nagels te lakken! Liefst in een kleur die nog een beetje bij mijn outfit past ook, haha! Zoals je kan zien koos ik hier voor een roze nagellak met zwarte dots in. Leuk effect, en heel makkelijk aan te brengen!


Vorig jaar was er voor het eerst de “Maak je smaak” van Lays, waarbij de Bicky Crisp chips uiteindelijk won. Dit jaar zijn er opnieuw drie smaken waaruit een winnaar gekozen moet worden. New York Hotdog, Cocktail Andaluz & Honey Glazed BBQ Ribs. Toen Nick en ik in de cinema naar We’re The Millers gingen kijken kozen we als eerste voor deze New York Hotdog. Eerlijk gezegd was hij niet slecht, maar ik vond hem ook niet super lekker…


Trotse Belgen als we zijn, zaten we met vlaggetje in de hand te supporteren voor onze Rode Duivels in de match tegen Kroatië. En dat bracht geluk! Want we wonnen en kwalificeerden ons land zo voor het WK in Brazilië, joepie!


Aha, nummer twee in de chips strijd! We kozen hier dus voor de Cocktail Andaluz smaak. Volgens mijn persoonlijke smaak is deze veel lekkerder dan de New York Hotdog! Eens benieuwd wat nummer drie te bieden heeft, dan kan ik daarna mijn stem uitbrengen!


Voor de 70ste verjaardag van Nick’s bompa gingen we met zijn hele familie bowlen. De dames apart en de heren op de andere baan. Na twee spelletjes stond ik op de derde plaats, hoera!


Na het bowlen zijn we ook gaan eten in die zaak. Eerst was er een brochette buffet waarbij je alles zelf kon samenstellen. Ik heb er zelfs, jawel, lama gegeten! En nadien was er het overheerlijke desserten buffet. Misschien heb ik lichtjes overdreven maar het was echt ZO lekker!


Afsluiten doe ik met een nieuwe foto van mijn pas gelakte nageltjes. Ik koos deze keer voor een blauwe glitterlak. Op foto valt de kleur wat donkerder uit en zijn de glitters helaas minder zichtbaar.


Oeps, deze post is langer geworden dan ik verwacht had! Bij deze beloof ik aan Veronique om de volgende keer sneller een nieuwe te maken! ;-) Welke foto vonden jullie het leukst?

1 opmerking: