woensdag 11 december 2013

Change of plans

Jullie kunnen je het misschien nog wel herinneren dat ik enkele weken geleden gezegd heb dat ik ging proberen om dagelijks twee artikelen te posten. Ik vrees dat dit vaker niet dan wel gelukt is. Ten eerste dus alvast mijn excuses daarvoor. 

Dit is wel geen post om te zeggen dat ik mijn best ga doen om dat voortaan wel te doen want dat is niet zo, integendeel zelfs. Ik heb de volgende weken nog enkele deadlines voor school en over anderhalve week begint mijn kerstvakantie, m'n blok dus. Dit is nu dus ook de moment voor mij om de belangrijke keuze te maken om het wat rustiger aan te pakken met m'n blog. Dus zeker geen twee posts op een dag. Ik ga proberen om toch nog dagelijks iets online te zetten maar schrik niet als er maar om de dag iets online komt. 

Soms moet je nu eenmaal je prioriteiten stellen en de volgende drie jaar gaat dit school zijn. Hiermee bedoel ik niet dat ik voortaan altijd maar een artikel ga posten, maar dat ik geen beloftes meer ga maken. Als ik tijd heb, zullen er twee online komen, heb ik weinig of geen tijd komt er maar een of zelfs geen post online die dag. 

Aangezien ik dit niet echt als blogpost reken, komt er deze namiddag natuurlijk nog wel iets online! :)

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten