zaterdag 7 december 2013

Bourjois Color Edition


Bourjois heeft zes nieuwe mono oogschaduws in hun assortiment. Het zijn niet zomaar oogschaduws zoals wij ze van hen gewoon zijn. Ze zitten namelijk qua structuur in tussen poeder en creamy. In de potjes zijn ze nog vrij creamy totdat je ze opbrengt, dan voel je toch een poederige structuur. De oogschaduw zit in ronde potjes met een zwart deksel en een doorzichtige onderkant. Ik had persoonlijk wel erg veel moeite om ze open te krijgen! 


Voor alle duidelijkheid, op deze foto staan ze dus ondersteboven! 01 Merveille D'argent

De eerste kleur uit de lijn is een koele witzilvere kleur. Deze is dan ook een perfecte highlighter bij een koele look. Ook een perfecte kleur tijdens de feestdagen! 


02 Or desir

Wie een beetje Frans kan, weet meteen aan de naam dat dit een gouden kleur is. Beetje donker om als highlighter te gebruiken, maar erg mooi op het bewegende ooglid. Ook deze kleur past mooi bij de feestdagen. 


Op deze foto zie je erg duidelijk hoe warm deze gouden kleur is. Echt een elegante kleur voor feestelijke maar eventueel zelfs voor casual momenten. 

03 Pétale de glace

Deze kleur komt niet echt goed uit op foto maar deze is een koele, bijna bevrozen rozige kleur. Langs de andere kant heeft het ook iets beige/bruins. Het is echt maar hoe je het bekijkt. Erg moeilijke kleur om te beschrijven dus! 


04 Kaki Nocturne

Deze kakigroene kleur is ook weer erg speciaal. Deze oogschaduw heeft een legergroene basis met gouden glitters erin. Wéér zo'n prachtige kerstkleur. Je ziet dat deze kleur zijn gemaakt met de feestdagen in het achterhoofd. 


05 Prune Nocturne

Deze kleur lijkt paars bordeaux maar wanneer ik heb swatch (zie onderaan artikel) lijkt hij meer een bruinige, koperkleur en veel warmer dan op deze foto. Ook wanneer ik hem aanbreng, lijkt hij weer anders. Dit neemt niet weg dat ik het wel een prachtige kleur vind waar ik waarschijnlijk nog regelmatig mee zal werken. De laatste tijd gebruik ik dit type kleur veel vaker. 


Op deze foto zie je het bruine in de kleur goed naarboven komen. Het zal dus waarschijnlijk, zoals met veel dingen, van het licht afhangen. 

06 Blue Ténébreux

Last but not least, een donkerblauwe kleur met zilveren glitters. Wat mij tijdens het schrijven is opgevallen, is dat de zes kleuren ook de kleuren zijn die je terugziet bij het voorwerk met oudejaar! Of is dat gewoon een van mijn hersenspinsels? 
Hier zijn dan de swatches van de oogschaduws. Links is nr. 1 en uiterst rechts is nr. 6. Ook diegene ertussen heb ik op die volgorde geswatched. Just so you know. Mijn favorieten? De gouden, die speciale roze en de bordeaux kleur. Ook de groene en de blauwe vind ik steeds mooier worden naargelang hoe vaak ik er naar kijk. Of ik de zilvere niet mooi vind? Jawel, maar ik zou hem eerst eens moeten gebruiken om te zien of zilver wel meer kleur is. 

Deze oogschaduws kosten €11,99 en zijn o.a. te koop bij Kruidvat, Ici Paris XL.

Wat vinden jullie van deze toch wel speciale oogschaduws van Bourjois?

Liefs
Veronique

4 opmerkingen:

 1. Ik vind de kleuren allemaal erg mooi!
  Maar zelf vind ik persoonlijk de zilveren en de goude kleur het mooist voor mezelf! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooie kleuren! Komt er een post met deze kleuren op je ogen? ik ben benieuwd hoe ze al dan niet gecombineerd kunnen worden :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet met alle kleuren natuurlijk, dat is wat veel maar ik heb al wel een post met twee van de zes kleuren! :) Zal zeker nog wel looks maken met andere kleurtjes!

   Dit is trouwens de look met 2 vd 6 kleuren: http://verodoesthis.blogspot.com/2013/12/look-of-day-petale-de-glace-prum.html?showComment=1386779395627#c2883529259435994815

   Verwijderen