woensdag 4 december 2013

Ange ou démon le secret bodylotion


Zoals jullie normaal gezien wel weten, is de Ange ou démon parfum van Givenchy echt mijn favoriet. Ik draag hem echt bijna elke dag en zou niet meer zonder kunnen. Een paar jaar geleden, toen ik hem voor het eerst kocht, zat hier een bodylotion en douchegel bij. Hiermee ben ik natuurlijk erg zuinig en om eerlijk te zijn, had ik ze al een tijdje niet meer aangeraakt. Tot ik afgelopen weekend de bodylotion nog eens tegenkwam en besliste deze op te smeren. 

Benieuwd wat ik er nu eigenlijk van vind? 
Moet ik het nog over de geur hebben eigenlijk? Aangezien deze toch ruikt naar mijn favoriete parfum, kunnen jullie zo al wel geloven dat ik dol ben op de geur. De geur is niet helemaal dezelfde in mijn ogen, hij komt wel héél dichtbij dat wel. Hij is langs de ene kant nog subtieler maar ook eleganter en volwassener. Waar de parfum zelf nog heel speels is (vind ik persoonlijk), stel ik mij bij de bodylotion een vrouw voor op een of ander gemaskerd bal. Met de perfecte jurk aan, mooie subtiele maar enorm vrouwelijke make-up. Een beetje een volwassenere, vrouwelijkere en minder naïeve Cinderella. 

Wat de houdbaarheid van de geur betreft, wauw. Vroeger nooit echt op gelet maar nu viel het mij op hoelang je de geur blijft ruiken. Meestal erg subtiel maar toch is hij er. Zo heb ik hem maandagochtend rond 7u aangebracht en toen ik na 19u terug rustig achter m'n laptop zat, rook ik hem nog. Dat is 12 uur hé! Kan je je dat voorstellen van een bodylotion? Voor deze review had ik wat op m'n hand gesmeerd en twee uurtjes later ging ik douchen, na het douchen rook ik deze lotion nog! 

Wat wel zo is, deze lotion moet je in ieder geval niet opdoen om je armen geweldig te hydrateren want met zoveel parfum erin, is dat bijna niet mogelijk. Dit weet je uiteindelijk wel van te voren. Deze lotion dient daar ook niet voor, deze is meer ter ondersteuning van je parfum (of om je parfum te vervangen). 

Jullie hebben het waarschijnlijk al wel door dat ik hier eigenlijk alleen maar positief over ben. Jammer genoeg is er wel één groot negatief punt: ik kan het nergens apart of in grote verpakking krijgen! Het is altijd maar in een cadeauverpakking in tubetjes van 75 ml. En dat valt mij wel erg tegen. Reden te meer om er nog altijd lekker zuinig mee te doen maar langs de andere kant wil ik ook niet dat het slecht wordt... Dilemma.. 

Dus, mijn vraag aan jullie is deze keer niet of jullie de geur kennen en wat jullie ervan vinden maar wel: weten jullie waar ik deze bodylotion apart kan krijgen? 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten