maandag 30 december 2013

2013 in pictures (part one)

Vandaag geen LTME voor jullie omdat ik vond dat ik op deze voorlaatste dag van het jaar toch net iets mocht doen dat wat specialer was. Daarom leek het mij wel leuk om per maand enkele foto's te laten zien die ik vorig jaar heb getrokken en dan ofwel hier heb gepost, op Facebook heb gezet of wie weet, misschien zelfs helemaal achtergehouden. 

Ik verdeel dit artikel in twee delen anders wordt het wat lang. Deel een is dit dus en deel twee komt morgen online! :) 


Januari


Het jaar begon al enorm mooi met op de eerste dag al deze twee regenbogen. Toch een mooie manier om het jaar te beginnen, niet? :) En deze foto was mijn profielfoto op facebook in januari. Voor de rest is er toen niet enorm veel spectaculairs gebeurd aangezien ik toen, net zoals nu, in m'n blokperiode zat. Yay... 

Februari


Februari was al net iets meer exiting. Zo heb ik Liesbeth naar Leuven gekregen en haar kennis doen maken met De Professor. (En natuurlijk ook de Tina's Pleasure!) 


Toen zat ik nog in Leuven en was m'n tweede semester net begonnen. Professor Vanbelle kwam ons weer vier uur per week 'lastigvallen' en ook nu ben ik nog niet van hem vanaf. Het boek dat ik het liefste had willen verbranden, moet ik nu namelijk weer gebruiken. 


En dit was mijn profielfoto in februari. De foto is getrokken na een avondje uit en laat ons nzeggen dat'k lichtjes tipsy was. Altijd gezellig. 

Maart
Maart was echt een geweldige maand. Enorm veel plezier gehad maar ook veel van mezelf geleerd. Daarom dus van maart misschien wat meer foto's. ;) 


Verslaafd aan pasta (pesto)! 


Ook Saint - Patricksday viel in maart en damn, what a night. Jullie herinneren jullie misschien m'n 'verslag' over die avond nog wel? Well, die jongen waar ik het over had, dankzij Spotted heb ik hem toch nog kunnen vinden! Heb hem nog een keer gezien and that's it. 't Is niks geworden. Helaas! 


Julie was jarig en dat moest gevierd worden. Op deze foto had ik ondertussen al wel redelijk wat op. Dat zie je waarschijnlijk wel aan mijn gezicht. Volgens Julie zei ik op het moment dat de foto werd getrokken: "Oh, Seriously? Nog een?" 


De profielfoto van maart.

April

M'n laptop crashte toen we net terug waren uit Polen :(


Ik werd verliefd op "m'n precious" en hou er nu nog altijd heel erg veel van. 


Er lag sneeuw met Pasen (in Polen maar daar is dat ook ├ęcht niet normaal). 


Poesje! (Jammer genoeg is dit poesje dood :( ) 


"Dance" like nobody is watching! 

Mei


Sushi met Lize! En aan m'n benen te zien was het toen ineens wel lekker weer! :) 


Deze foto dateert blijkbaar ook van mei. Ik had er geen idee van hoe "oud" deze al was! 
Still love the lipstick! 


"Soft kitty, warm kitty, little ball of fur
Happy Kitty, sleepy kitty, purr purr purr..."Wise Chuck Bass...

Juni


Zoals Jens z'n reactie was: "Examens: Episode Jonghbloet" 


Het was ook niet m'n kapper zijn beste poging om m'n haar te knippen.. Helaas, helaas... 


En ik vertrok voor een weekje naar Turkije met Elke. Damn wat was het eten daar lekker! Ik heb volgens mij nog nooit zoveel fruit in een week gegeten als daar. 


Ik wil terug! Nuuuuuu! 

Goed, dit was januari tot en met juli. Morgen komt juli tot en met december online, anders werden het veel te veel foto's besefte ik ongeveer toen ik aan april zat. :p 

Liefs
Veronique

2 opmerkingen: