donderdag 7 november 2013

Writer's block

De laatste dagen weet ik niet goed waarover te schrijven. Langs de ene kant wil ik nog eens superpersoonlijk gaan maar langs de andere kant, weet ik niet of dat zo'n goed idee is. Dus steun ik voorlopig op oppervlakkige dingen die ik relatief snel af heb of op Julie haar posts. Misschien niet helemaal correct maar soms heeft een mens eens tijd voor zichzelf nodig. 

En dat moment is er voor mij nu even precies. Veel werk voor school maar ook weer even die bekende chaos in mijn hoofd. Die moet ik eerst opgelost zien te krijgen. Wij (als in Julie en ik) zullen ons uiterste best doen zodat jullie hier niet teveel van merken en vooral ook zo min mogelijk 'last' van ondervinden. Dit is gewoon even ter informatie zodat jullie weten waarom mijn posts eventueel wat korter zijn dan normaal of meer ad random gekozen. Enfin, je begrijpt wel wat ik bedoel. 

Deze namiddag komt er nog wel iets online van mij dus ik doe m'n best! :D 

liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten