dinsdag 5 november 2013

The first time

De eerste keer een outfit samenstellen waar mijn nieuwe schooltas bij past. Hoe moeilijk kan het zijn? Eigenlijk totaal niet moeilijk omdat dat ding in mijn ogen overal bij past. Hoe slim was dat dan wel niet van mij toen ik het kocht? :D Maar ik vond wat ik gisteren aanhad best leuk, en daarom dat ik voor jullie nog eens een look of the day wil doen! 

Ik zal eerst met mijn make-up beginnen. Misschien niet zo duidelijk op de foto maar ik heb deze dan ook snel gisterenochtend getrokken toen ik klaar stond om te vertrekken (toen was het buiten nog donker :() . 
Maar goed, wat heb ik half slapend op m'n gezicht gesmeerd? Eerst en vooral een laagje van de Rimmel Wake me up foundation. De enige foundation ooit die ik zelfs op heb bij daglicht. ;) Daarna heb'k op goed geluk wat van de Essence Blush in de kleur Baby Doll op m'n wangen geveegd (zelfs met een kwast, en dat om 7u 's morgens!) 

Last maar zeker niet least, heb ik mijn ogen gedaan. Een eyelinerlijntje boven m'n ogen (Essence) en natuurlijk (hoe kan het ook anders) de Max Factor false lash effect mascara op m'n wimpers. Dat vond ik maar wat flauw dus heb'k nog een lijntje aan m'n onderste wimperrand gezet. 


Nu mijn simpele maar best nog wel leuke outfit. Het vestje is van Van Craenenbroeck en is eigenlijk Kakigroen, maar zoals ik al zei was het licht niet ideaal... Het topje (as usual) is van de H&M. Van het rokje moet ik eerlijk zeggen dat ik geen idee meer heb van waar het is... En dan uiteindelijk zijn m'n laarzen van de Aldi (ja, echt waar xD) en de tas heb ik vorige week gekocht in een winkel waar ik de naam niet van ken...

Goed, misschien voor de meesten niet zo interessant... :p

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten