woensdag 20 november 2013

The Body Shop Earth lovers

The Body Shop heeft een aantal douchegels in hun 'Earth lovers'-lijn. Deze zijn een pak beter voor de natuur en de verpakking is ook een special soort plastic. 


Ik heb de geur Eucalyptus en watermeloen gehad en vandaag vertel ik jullie wat ik van deze douchegel vond.

Geur: Hmm, de geur was echt superlekker! Het was een frisse geur, ideaal voor 's morgens. Mij deed het persoonlijk aan groene thee denken. 

Werking: Er zit geen zeep in (geen sls of sles) en dit voel je ergens wel. Langs de ene kant schuimt hij niet zo leuk als de meeste douchegels maar het droogt mijn huid wel een pak minder uit merk ik. 

Verpakking: De dop is een klikdop. Dit is het gemakkelijkste om met natte handen open te doen. Niks mis mee dus. Ik merk wel dat wanneer de douchegel al een tijdje staat, de plastic begint te vervormen. Het was niet erg veel bij mij, maar toch. Laat hem niet te lang staan. 

Overige: Wordt een pak sneller slecht dan gewone douchegels. Zo heb ik gisteren iets meer dan een flesje moeten leeggieten. Het was troebel geworden en er leek een of andere slijmerige 'dretsj' in te drijven. Niet echt iets waar je je dus nog mee wil wassen. 

De douchegel krijgt van mij dus een 7.  Hij doet z'n werk maar ik vind het zonde dat ik hem heb moeten weggieten. Hij stond inderdaad al wel iets langer dan een jaar maar ik had zoiets nog nooit met een douchegel meegemaakt. Dat terwijl ik pas een douchegel heb opgemaakt die ik een jaar of  3 - 4 ben beginnen gebruiken. Die rook nog wel lekker! 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten