donderdag 7 november 2013

The Autumn tag

De herfst is al eventjes bezig maar nu wordt het wel behoorlijk nat en koud. Het echte herfstweer is aangekomen en mag van mij eigenlijk al wel terug vertrekken. Of zich toch even verstoppen op de momenten dat ik buiten moet. Omdat we toch een beetje positief willen blijven, heb ik op deze donderdagnamiddag een tag voor jullie. En omdat autumn leuker klinkt dan herfst, heet hij dus ook the autumn tag! Ohja, deze tag steel ik trouwens van De groene meisjes

(bron: weheartit)



Wat is er zo leuk aan de herfst?
Toch wel de sfeer die er dan hangt. Zo dat mysterieuze en die aanloop naar de winter en de feestdagen. Het is ook de ideale moment om het dan gezellig te maken. Met wat vriendinnen of je vriendje op de zetel onder dekentjes naar een film kijken. Met warme thee en koekjes erbij. Omnomnom. Of lezen onder een dekentje terwijl de regen tegen het raam tikt. 

Favoriete herfst drankje?
Thee en als ik een soort moet kiezen, is het toch wel chai tea latte. Ik ben er echt verslaafd aan als het kouder wordt maar het is alweer even geleden dat'k er nog een gedronken heb. Moet ik morgenvroeg voor ik naar school ga eens doen dan! 

Favoriete geur(kaars)?
Ik ga inderdaad een geurkaars kiezen en dat is er eentje van Ikea. De precieze naam weet ik niet want die kaars staat nog bij Nick maar het ruikt naar vanilleijs en koekjes. Hmmm!

Beste lipstick voor de herfst?
Ik draag nu vooral lippenbalsem omdat mijn lippen gewoon kapot zijn. Maar nu lijkt Vegas uit het Showgirl palette van Sleek mij wel ideaal! Een donkerdere, herfstigere kleur. 

Go to moisturizer? 
Moet ik hier nog op antwoorden? Kunnen jullie dit niet allemaal al vertellen? Ja, inderdaad, goed geraden! Het is natuurlijk "Hope in a jar" van Philosophy. Begint wel op te geraken. Snik..

Favoriete muziek?
Ik word nostalgisch en emotioneel wanneer het herfst wordt. Dus kom dan maar af met de meest emotionele liedjes die je kunt vinden. Ik zal hieronder een paar kleppers plaatsen die gisterenavond voor tranen zorgden! (Ja, emotionele bui, blame the weather en het slaaptekort)






Favoriete herfst outfit?
Rokje, topje, vestje, panties, jas en sjaal. Dat is zo ongeveer de basic wat'k graag draag in de herfst. Om de een of andere reden draag ik de laatste weken niet meer zo graag broeken... Ben ik niet gewoon van mezelf. 

Autumn treat? 
De herfst/wintercollecties van bepaalde make-upmerken (als ik niet te gierig ben) en vooral veel lekkere dingen qua eten en drinken! 

Favoriete plek? 
Misschien heel banaal maar ik kies in de herfst toch resoluut voor m'n bedje. Lekker onder het donsdeken als het koud is, serietje en drankje erbij en m'n moment kan niet meer stuk. Een goed boek is ook altijd leuk trouwens! 

Zo, dit waren mijn herfstfavorieten! Vertel eens, wat vinden jullie van de herfst?

Liefs
Veronique

1 opmerking: