dinsdag 26 november 2013

Tag: Wat als mijn stash ineens weg was?

Stel, je komt thuis bijvoorbeeld van school en ineens is heel je stash weg. Geen make-up meer, geen verzorgingsproducten, geen parfum. Alles is gewoon weg. Het is natuurlijk moeilijk om ineens weer al je producten terug te kunnen kopen. Het zou te veel zijn en vooral ook een beetje prijzig worden. Stel dat je dan tien producten opnieuw mag komen? Dewelke zouden dat dan zijn? Deze tag heb ik trouwens bij Teske gevonden! :) 

Ben je benieuwd wat ik opnieuw zou kopen? Lees dan snel verder! 


Ik hou van mijn stash en mijn producten maar ik zou het zeker en vast niet van alles even erg vinden dat het weg is. Het zou langs de ene kant zelfs een beetje een opluchting kunnen zijn, gewoon omdat ik het gevoel heb dat ik een beetje te veel heb al. Er liggen gewoon overal producten. 


1. Sowieso mijn favoriete parfum. Het kost een lieve duit maar ik zou niet zonder Ange ou démon, le secret van Givenchy kunnen. Mensen kennen die geur ook bij mij. Dat is nu eenmaal écht iets typisch Vero waar ik toch niet meer vanaf wil. Of toch voorlopig niet in ieder geval. 

2. Ik gebruik niet dagelijk gezichtsverzorging (stoute ik!) maar Hope in a jar van Philosophy zou ik toch zeker opnieuw kopen. Elke keer dat ik het opsmeer heb ik toch het gevoel van een echt luxemomentje te beleven. 


3. Foundation heb ik nooit veel gebruikt. Ik heb wel een paar foundations liggen en een paar BB creams maar ik ben het pas echt beginnen gebruiken met de Rimmel Wake me up foundation. Deze gebruik ik nog altijd niet dagelijks maar toch al wel heel regelmatig. Het hangt er allemaal een beetje vanaf hoeveel zin en tijd ik 's morgens heb om m'n gezicht te bekladden.

4. Een van de eerste dingen die ik in mijn mandje zou kieperen, zou een eyeliner zijn. En dan echt nog de cheapste die ik kan vinden aangezien ze toch bijna allemaal hetzelfde doen. Diegene die ik nu altijd gebruik, is er een van Essence. De juiste naam weet ik zelfs niet direct maar het is de meest basic eyeliner in viltstift-vorm (ja dat is wel een vereiste) die Essence heeft. 

5. Sleek Oh So Special oogschaduwpalette. Ik hou van Sleek en zo heb je meteen een aantal kleuren in je stash zitten zonder dat je meerdere producten moet aankopen. 

6. Sleek Storm, omdat dat iets donkerdere, hevigere kleuren zijn dan die in Oh so Special.

7. Zomer of winter, mijn lippen zijn altijd droog en ik zou bijna continu met een balsem aan het smeren moeten zijn. En mijn favoriete balsems zijn die van Yves rocher. De geur zou me zelfs niet uitmaken, zolang het maar niet framboos is. :p

8. Mijn favoriete mascara mag natuurlijk ook niet ontbreken. Waarschijnlijk weten jullie allemaal al wel dat dit de False Lash effect mascara van Maxfactor is. Voor wie het nog niet wist, jullie weten het nu dan. ;)

9. Essence oogschaduwbasis. Vroeger geloofde ik niet in zulke primers gebruiken maar ooit heb ik er dan toch een gekocht en ik snap het nut ineens wel. De kleuren komen veel beter over en het blijft ook veel mooier zitten. Zonder oogschaduwbasis voor mij dus ook geen oogschaduw! 


10. Als laatste product wist ik niet meteen wat ik moest kiezen. Langs de ene kant wou ik voor een blush kiezen maar langs de andere kant toch een lipstick. Maar dewelke dan? Zodat ik toch nog een beetje meer keuze heb, zou ik voor het Showgirl palette van Sleek gaan! :) 
Zo, dat zouden de eerste dingen zijn die ik opnieuw koop als ik al m'n make-up en dergelijke kwijt ben! :) Waar kunnen jullie niet zonder?

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten