zondag 24 november 2013

Sinterklaas winactie!

Gisteren is Sinterklaas hier in Turnhout aangekomen en hij heeft alvast ook al aan jullie gedacht. Of toch in ieder geval een van jullie! De meesten van ons voelen zich misschien al een beetje te oud voor Sinterklaas maar iets krijgen is toch altijd leuk, of niet soms? 

Voor mij moeten jullie trouwens niet braaf en lief zijn (zou nogal hypocriet zijn, kijkende naar de roddels waar ik het gisteren over had) maar ik wil wel dat jullie enkele andere dingen doen. Het principe is hetzelfde als bij andere winacties: 

1. Like Verodoesthis op facebook: https://www.facebook.com/Verodoesthis?fref=ts
2. Volg mij via Bloglovin' (Check hiervoor de knop link onder m'n foto)
3. Stuur er mailtje naar Verodoesthis@hotmail.com met je naam erin en zeg ook even in de mail dat je meedoet! :)

Omdat 6 december dé dag van Sinterklaas is, verloot ik dan om 12u 's middags de prijs. Dit zal ik weer via random namepicker doen. (Die fruitmachine, je weet wel). 

Nu waarschijnlijk het belangrijkste van allemaal: wat valt er te winnen? 't Is crisis voor iedereen en daarom is het niks al te groot of duur maar ik vind het persoonlijk wel iets leuks! Namelijk; het nagellakje "Do you speak love?" van Essence en de lipgloss 'Nude kiss' ook van Essence. Hier komen sowieso nog enkele staaltjes bij en wie weet, als de Sint echt vrijgevig is. ;) 

Er komt nog een foto van de prijs online maar wegens technische probleemjes en een beetje haast, kan ik die er nu nog niet bijzetten. 

Liefs
VeroniqueGeen opmerkingen:

Een reactie posten