donderdag 14 november 2013

Shoplog

Ik winkel graag, heel graag zelfs en gisteren besloot ik dat het tijd was om dit nog eens te doen. Ik had namelijk nog enkele dingen nodig zoals een trui en een perfecte outfit voor de TD van volgende week. Het is dan ook de TD van het jaar, namelijk: de Ero TD. Ik wou iets leuk vinden maar het mocht toch nog net niet trashy worden. 


Benieuwd wat ik heb gevonden? Klik dan snel op meer lezen. Deze panty's kocht ik bij de Aldi. De linkse hebben ook een motiefje maar dat zie je niet zo goed. Welke zouden jullie kiezen om op de TD aan te doen? Mij lijkt de rechtse het leukste! 


Je ziet de trui verschrikkelijk slecht eigen maar het is een gebreide trui met kap.Aan de ellebogen zitten er zoals je ziet donkerdere lappen op. Ik wou nu eenmaal erg graag een iets dikkere vest maar het moest toch nog wel een beetje meer zijn dan een hoodie met een rits. Deze kocht ik bij de C&A voor 29 euro. 


Een van de dagen zal ik wel eens foto's trekken als ik deze kleren aan heb want het komt verschrikkelijk slecht over op foto. Deze rok heeft lichte plooien en wil ik dus aandoen naar de TD. Het rokje komt van de H&M en koste 14,95 euro. 


Dit is niet voor de TD maar vond ik gewoon wel leuk! Jammer genoeg is het effen deel ook erg doorzichtig en zal ik er een topje onder moeten dragen. Deze komt ook van de H&M en kostte ook 14,95 euro. 


Deze lipstick is er een van Bourjois, zoals je kunt zien is hij uit de Rouge Edition. Ik vond dat ik een mooie rode lipstick nodig had! Hij kostte trouwens 12,99 euro. 


Last but not least, heb ik bij de Aldi nog een dekentje gekocht. Niet zomaar een dekentje, eentje met armen! Ideaal als je op een koude dag comfortabel een boek wilt lezen of op de laptop bezig zijn! 

Dus, nu heb ik m'n panty voor de TD en het rokje. Over een topje of T-shirt twijfel ik nog. En om dan maar over de schoenen te zwijgen. Gelukkig heb ik nog wel wat tijd! 

Liefs
Veronique


Geen opmerkingen:

Een reactie posten