woensdag 13 november 2013

Products I regret buying


Ik geef niet snel toe dat ik spijt heb van het kopen van bepaalde producten en ondanks dat ik vele beautyblogs goed probeer bij te houden, is het mij ook al overkomen. Je koopt iets, hoe goedkoop ook en dan blijkt het zelfs dat beetje geld niet waard te zijn. Ik weet dan ook nooit wat ik er mee moet doen. Blijven gebruiken ook al vind ik het maar niks of weggooien? Dat is toch ook maar weggegooid geld? 

Om jullie hiervan wat te besparen heb ik enkele producten bij elkaar gezocht die ik nu eens écht twee keer niks vind. (bron: http://pretty-girl-stuff.blogspot.be/)

Deze doekjes heb ik al lang niet meer. Ik heb geen idee wat er mee gebeurd is, maar volgens mij zijn ze ineens verdwenen uit m'n kamer. En maar goed ook! Hoewel ze claimen bestemd te zijn voor een droge en gevoelige huid, merkte ik daar niks van. Ja, mijn huid is droog en best gevoelig, maar ik zou er dan toch ook tegen moeten kunnen? Toch prikte het en kon ik een oog niet eens volledig ontschminken zonder dat ik het gevoel had vel eraf gebrand te hebben. 

De prijs weet ik niet meer maar ik heb er van de Action die ik vele malen fijner vind! 


Ik ben enorme fan van The Body Shop maar niet van deze lippenbalsems. Ik heb de twee meest linkse maar ze doen eigenlijk niet zo veel voor m'n lippen. En de tweede van links vind ik ook nog eens enorm stinken/vies smaken. :( Mneh, over een geldverspilling gesproken! 


De laatste tijd word ik ook erg teleurgesteld door de nagellakjes van Catrice. Vroeger vond ik ze echt wel goed maar de dekking is precies echt achteruit gegaan. Dat in combinatie met het feit dat ik geen geduld heb om eindeloos veel laagjes aan te brengen, doet mij minder en minder naar de Catrice lakjes grijpen. Bummer. 

Een tijdje geleden kocht ik in de Big Bazaar ook twee lakjes van Sally Hanssen (een rode en een limoengroene) en net zoals bij Catrice viel ook hier de dekking mij tegen. Crap. 


Ik hou van geurkaarsen en toen ik deze voor de eerste keer rook, had ik zo'n vertrouwd gevoel. Ondanks dat'k hier meer dan €10 voor betaald heb, in het begin dacht ik dat het het waard was. Tot ik hem eens een avond liet branden. Ik heb mij nog nooit zo loom gevoeld. Ik had hoofdpijn maar ook weer niet echt hoofdpijn. Ik weet niet wat het was maar ik vermoed dat het door de geur kwam. Binnenkort nog eens proberen en dan zal ik het jullie weten te vertellen of het hieraan ligt. 

De "Stays no matter what" eyeliner van Essence koop ik nooit meer. Ik wil hem zelfs niet gratis krijgen. Hij is niet zo water - and partyproof als hij zegt te zijn tot je hem er wilt afwassen. De beste make-upremover krijgt hem niet weg. De enige optie zodat die stain niet opvalt, is erover gaan (liefst met gewone eyeliner die niet zo intrekt zodat je niet bezig blijft). Ik besef net dat'k dat onding nog altijd heb liggen, misschien is het eens tijd om er voor eens en altijd vanaf te geraken. 

Dit zijn de producten die ik vandaag bij elkaar heb gezocht waarvan ik spijt heb dat ik ze heb gekocht of ze althans niet opnieuw zou kopen. 

Hebben jullie al eens iets gekocht waarvan je denkt: "Damn, dat was zelfs geen eurocent waard" ? 

Liefs
Veronique

4 opmerkingen:

 1. Ik heb zelf van TBS twee lippenbalsems gehad van die foto!
  Nummer 4 en 5: aarbei en plum. En ik vind die persoonlijk wél goed! :-)

  En van de lakjes van Catrice ben ik ook niet echt nog fan...
  Ik heb er twee uit een limited edition, en die vind ik wel goed!
  Maar uit hun gewone gamma had ik er twee... Beide heb ik onlangs weggegooid.
  Niet alleen was de dekking niet super, na 1 dag miste ik overal al stukjes! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik weet soms ook niet wat ik van de nagellakjes van Catrice moet denken..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. goede hulp, zeker een vervolg op schrijven zodat ik miskopen voorkom (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Als ik zo nog producten weet, schrijf ik zeker een vervolg!

   Verwijderen