zaterdag 23 november 2013

Naughty naughty blogger...

"You naughty, naughty blogger! A little bird told me..." En dan natuurlijk de sappigste roddel van de avond. Roddel zeg ik, want het verhaal is natuurlijk weer zo verdraaid dat ik er slecht opsta. Helaas is die versie van het verhaal ook al verder verspreid dan enkel de persoon die zo eerlijk is mij te vertellen dat ze het weet. Maak dan jouw kant nog maar eens geloofwaardig. Donderdag was het ero TD, een perfecte plaats om achter roddels te komen en er ook te beginnen. Deze keer ben ik daar ook slachtoffer van geworden. Meermaals zelfs. Laat ons zeggen dat het voor mij allemaal niet zo positief was. Op z'n minst niet erg prettig te noemen. Op zich boeit het mij niet als die roddels mensen bereiken die ik niet ken, waar ik banger voor ben, is dat m'n vrienden de roddels gaan geloven en mij niet. It can't be worse. 


De mensen die ik tot nu toe erover gesproken heb, lijken mij gelukkig wel te geloven. Maar wie weet hoeveel anderen het nog weten... En die mensen ga ik natuurlijk nog lekker dagelijks tegenkomen op school. Je zou er bijna voor van school willen veranderen... 

Uiteraard ben ik niet van plan dat te doen, zou nogal zwak zijn van mij. Het is misschien tijd om eens te stoppen met weg te lopen als iets moeilijk wordt. Ik moet beginnen met terugvechten. Laten zien wie ik ben en als men dat niet leuk vindt... Helaas dan. Ik ga niet meer veranderen voor anderen, ik ga anderen niet meer zo hard proberen te plezieren, aangezien ik het gevoel heb dat ik mezelf aan het verliezen ben te midden van dit 'spel'. 

Ik moet mij wat minder beginnen aantrekken van wat mensen van mij denken, gek eigenlijk hoe hard ik dit toch nog doe. En dat op m'n 20e. Ik word te oud voor al deze bullshit. Time to grow up, Veronique. En snel. 

Liefs
Veronique

7 opmerkingen:

 1. Wat verschrikkelijk kinderachtig van je omgeving dat ze zich daar nog mee bezig houden... Hopelijk betert het snel en loopt het niet uit de hand...
  Veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je mag altijd komen huilen op m'n sleutelbeen meissie!
  I'll be back on Monday.

  xoxo Nathalie
  PS: ik ben trots dat mijne sms de titel geworden is ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, niet huilen dan. Zeuren mag ook!

   Verwijderen
 3. Vero: YOU ARE AWESOME!! :)
  Niemand kan u overtreffen met hun verhalen

  Dikke kus en knuffel uit Leuven!!!
  Lize xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb je al lang niet meer gesproken of gezien, maar wat ik nog wel van je herinner, is dat je altijd heel leuk en vriendelijk was. Je genoot/geniet van aandacht, maar blijft er eerlijk en vriendelijk in. (Je hangt niet de "attentionwhore" uit om het zo te zeggen)

  Je bent vast nog steeds een geweldige persoon om mee te lachen en te praten en iemand waar vrienden op kunnen rekenen.
  Wat er ook gebeurt mag zijn, grote kans dat het iemand is die iets zag of hoorde, volledig uit context. En daar maar zelf de context erbij verzonnen heeft van wat hij/zij denkt. Unfortunately people do like juicy gossip after all...

  Zolang (oude) vrienden weten wie je echt bent, is dat al wat telt.
  Pieter Theunis

  BeantwoordenVerwijderen