zaterdag 16 november 2013

Life through my eyes november 1

I know, I know, normaal had ik op maandag online moeten komen maar wegens nogal veel werk voor school bleef ik het maar uitstellen tot nu dan. Zaterdagochtend en jullie krijgen eindelijk mijn LTME te zien. De afgelopen week heb ik er nog niet bij ingestoken zodat voor de rest mijn planning wel blijft kloppen. Ohja en de afgelopen week heb ik nog niet zoveel foto's getrokken dus... :p Ontbijt op bed is toch niet altijd zo fancy als in de films. En ik moest er zelf voor zorgen. Helemaal niet zo fancy dus. Ondanks dat het gewoon ontbijtgranen waren (wel met chocolade erin!) smaakte het, zo lekker comfortabel in m'n bedje, laptopje erbij en al wat beginnen werken.


Patricia en ik besloten om eens eten te maken aangezien we (of toch ik) zin hadden in lasagne en we dachten wel dat mama wat teveel werk had om dat te doen. Uiteindelijk heeft ze ons nog wel geholpen.


Het ziet er misschien niet superlekker uit maar dat was het wel!


Zo zaten Patricia en ik eens met de laptops op mijn bed. Soms is het gezelliger om toch wat gezelschap te hebben.


Leuven baby!


Outfitje om naar school te gaan.

En vaak vertrek ik thuis zonder te eten omdat ik iets te laat opsta. Dus dan durf ik al wel eens zondigen en een ''ontbijtje" op school pakken.


Ik had nog enkele taken voor school en m'n motivatie was op dat moment een klein beetje weg. Dus besloot ik mezelf eerst te trakteren op een stukje warme appeltaart met een bolletje ijs om er daarna weer 'vollenbak' voor te gaan!


En dan net voor je gaat douchen/gaan slapen, vind je ineens van jezelf dat je er goed/schattig uitziet.. Typisch...


Swatches maken!


Lunchmeeting met Julie bij de Pastabar in Turnhout. Ik had gekozen voor een pasta pesto met zongedroogde tomaatjes en mozzarella. Het was lekker alleen de volgende keer neem ik toch een koude en vraag ik voor iets minder pesto. Ik hou van pesto, maar het was wel heel veel!


Outfitje voor te gaan bowlen.


In het begin van het eerste spel... Bowlen is niet echt mijn ding.


Het einde van het tweede spel. Toen was ik toch niet laatst. :D


Elke haar verjaardag !


En drinken maar! :D


En dan UNO spelen. Hier was ik dan toch iets beter in.


En nog meer werken voor school... Niet omdat het kan maar omdat het moet! :)

Zo, dat waren dus mijn eerste twee weken van november. Ik hoop dat jullie het toch een beetje interessant vonden! :) 

Liefs
Veronique

1 opmerking:

  1. Super leuke week! Dat 'leuk' vinden voor het slapen is zo herkenbaar!

    BeantwoordenVerwijderen