zondag 24 november 2013

Julie: Yves Rocher gezichtsscrub

Een hele tijd geleden maakte ik voor jullie een review van de gezichtscrub die ik eigenlijk al jaren gebruik; die van Nivea. Recentelijk besloot ik de stap te wagen om eens over te schakelen naar een ander merk. Nieuwe producten uitproberen hoort nu eenmaal bij het leven van een beautyblogger, niet? ;-) Het kwam eigenlijk ook doordat ik de nieuwste handcrème (die met chocolade-framboos, vanaf 04 november te koop!) van Yves Rocher kreeg bij “een aankoop”.  En waarom dan niet meteen een nieuw product uittesten!

Ik koos voor de fruitige gezichtspeeling met abrikoos. En die ziet er zo uit:Uitstraling: De verpakking is oranje (gruwel, gruwel) maar dit uiteraard omwille van de abrikoos. Het is een kleine tube en dat maakt dat het geheel een schattige uitstraling heeft. Het spreekt me meteen aan door de woorden “fruity scrub” die me toeschreeuwen vanaf de voorkant. De sappige abrikozen als afbeelding maken het geheel extra aantrekkelijk!

Geur: Hij ruikt uiteraard naar abrikoos, wat op zich gek is aangezien er in de ingrediënten lijst niets voorkomt wat op een natuurlijke manier afkomstig is van abrikozen. Maar dit doen de cosmetica merken wel vaker natuurlijk, gewoon even een parfum er bij in en klaar is kees. Hij ruikt fris, maar niet overdadig, wat natuurlijk fijn is.

Hij belooft: Heerlijk fruitige scrub voor een milde huidpeeling met gemalen abrikozenpitten. 1 of 2 keer per week op een vochtig gezicht aanbrengen. Inmasseren en daarna afspoelen. Uw gezicht voelt weer heerlijk zacht aan.
+punt : Verwen uzelf door de scrub met cirkelvormige bewegingen aan te brengen.

Eigen ervaring: De inhoud van de tube is effectief heel erg oranje, met zwarte puntjes in voor de peeling. De korrel is niet dik, wat normaal is aangezien het een gelaatsverzorging is. De peeling ruikt lekker en verdeeld goed over de huid. Hij voelt steviger en vaster aan van textuur dan die van Nivea, die is meer crème achtig. De verdeling op de huid is ontzettend makkelijk! Nadien moet je wel even goed afspoelen met een washandje, want hij blijft goed zitten op je huid. Om heel eerlijk te zijn voelt mijn huid vlak na het afwassen van de peeling nogal stug aan en dus niet zo zacht als men beweert. Ik kan echter niet ontkennen dat mijn gezicht nadien (bijvoorbeeld een dag later) wel zacht aanvoelt. Fijne scrub met een lekker geurtje, maar ik vrees dat ik nadien toch weer overstap.

Score: 7/10
Prijs: €3.45 voor 50ML.

Product informatie: Bevat geen parabenen.

Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten