zondag 17 november 2013

Julie: Yves Rocher Bodymilk

Zoals jullie onlangs op deze blog al als primeur konden lezen heeft Yves Rocher een nieuwe cacaolijn voor de feestdagen! Er zijn drie varianten: met framboos, pistache of sinaasappel. Aangezien ik geen fan ben van sinaasappel en pistache me ook niet helemaal overtuigde (hoewel die zeker niet slecht is!) koos ik er voor om zo goed als alles aan te kopen van de framboosvariant. Ik kon er gewoonweg niet aan weerstaan, zo lekker! De handcrème had ik voor jullie al gereviewd in het primeur artikel, en nu is het de beurt aan de body milk!
Uitstraling: Wauw, echt ik vind de verpakking super mooi! De combinatie van bruin, roze en goud doen me echt denken aan de feestdagen en warme avonden binnen terwijl het buiten koud is. Dat de fles lichtroze is, is denk ik een bewuste keuze. Ik vind het langs de ene kant jammer dat het niet wat feller roze is, zoals een framboos. Maar het lichte staat vast voor de lichtheid en zachtheid van de body milk!

Geur: In de fles ruikt deze body milk alvast super. Je ruikt zowel de cacao als de frambooselementen en dat is waar ik van hou. Het is een heerlijke combinatie! Ook bij het uitsmeren blijft deze geur goed behouden, net zoals enkele uren na het aanbrengen.

Hij belooft: Laat u verleiden door deze bodymilk die een heerlijke geur van cacao en framboos op uw huid achterlaat. Verslavend lekker! De rijke, romige en hydraterende bodymilk geeft direct een gelukzalig gevoel en maakt de huid zo zacht als fluweel. De hele winter lang te gebruiken.

Eigen ervaring: Het is een luchtige body milk die heel makkelijk te verdelen is over je lichaam. Ik vind wel dat je even goed moet doorsmeren voor je verlost bent van de witte strepen, maar nadien is hij wel erg snel ingetrokken en voelt hij niet meer plakkerig aan. De geur blijf je nog wel een tijdje ruiken en dat vind ik net zo belangrijk bij een goeie body milk. Van dit product zou ik zeker nog een nieuwe fles gaan kopen voor ze terug uit het gamma verdwijnen!

Score: 8.5/10
Prijs: €5.90 voor 300ML


Product informatie: Het geheim van de formule: plantaardige (koolzaad)olie, de verzachtende werking van korenbloemwater, cacaobonenwater, extract van biologisch geteelde framboos. De formule is onder dermatologisch toezicht getest. Bevat geen parabenen.

Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten