vrijdag 29 november 2013

Julie: Vero looks like this

Ik doe al een hele tijd de rubriek Look Like A Star op Verodoesthis. Omdat het aanbod aan bekende mensen niet onuitputtelijk is én omdat we graag iets speciaals wouden doen voor onze lezers, is er nu ook een special edition. Hierbij krijg JIJ de kans om als lezer een collage te krijgen met een look die bij je past! Wat moet je hier nu voor doen? Wel, je stuurt een mail naar verodoesthis@hotmail.com waarin je vermeld dat jij graag wil meedoen aan de LLAS. Hierbij stuur je voldoende foto’s van jezelf zodat ik (Julie) een goede indruk krijg van hoe jouw stijl er uit ziet. Dan vermeld je ook, indien nodig, naar wat je op zoek bent! Wil je iets compleet nieuws proberen? Wil je een outfit voor een speciale gelegenheid?... Alles wat je maar kan bedenken dat relevant is. Ik let sowieso op de prijzen van de items als ook naar de winkels. Prijzen staan vaak in een andere munteenheid maar dan zijn het wel winkels die je gewoon kan terugvinden in de winkelstraten in België en/of Nederland.


Om te beginnen heb ik een voorbeeld gemaakt voor Veronique. Ik mocht kiezen hoe ik het aanpakte van haar en kreeg dus carte blance. Hieronder een kleine Vero collage, zodat jullie kunnen zien wat haar gewoonlijke kleding stijl is!

Cardigan : £14 - only.com
Top: £16 - pullandbear.com
Skirt: £25 riverisland.com
Shoes: £30 - hm.com
Bag: £9.99 - pullandbear.com
Earrings: €8,95 - bijou-brigitte.it
Nail polish: €9.99 – Essie: kruidvat.be
Lipstick: €10,99 – Rimmel: kruidvat.be

Reactie van Vero: De stijl klopt inderdaad wel! :) Ik vind het alleen grappig dat Julie gekozen heeft voor hakken terwijl ik op de foto's (voor zover het zichtbaar is) platte schoenen draag! :) natuurlijk weet Julie van mij wel dat ik enorm graag hakken draag. 
Het topje vind ik geweldig in ieder geval! Misschien dat ik het enkel een beetje te los zou vinden maar daarvoor moet ik het eens aandoen, haha! ;) 

De titel is trouwens maar even snel gekozen, dus als jullie leuke suggesties hebben om deze rubriek voortaan te noemen als het niet over celebs gaat, laat maar komen! 

Julie & Vero

2 opmerkingen:

  1. Wauw, ik zie het Veronique ook nog echt dragen! Goed gekozen! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Beau! Geen interesse om zelf mee te doen? ;-)

      Verwijderen