zaterdag 16 november 2013

Julie: Shoplog #6

Als ik snel achter elkaar nieuwe shoplogs kan schrijven is het eigenlijk een teken dat ik veel te veel koop! Maar deze wil ik nog schrijven voor ik op vakantie vertrek, zodat ik daarna kan starten met wat ik op vakantie gekocht heb! Het is er kortere als anders, omdat ik vaker 2 producten tegelijk op foto vast gelegd heb. Zo heer Veronique ook iets minder werk bij het inplannen! ;-)


Om te beginnen kocht ik het laatste deel uit de PLL boeken reeks, nummer 8! Ik kocht hem bij Fnac voor €9.95.


Van Essence kocht ik de Glow tinted lipbalm en de glossy lipbalm in de smaak apple pie. De linkse kost €2.39 euro en dat vind ik echt een fijn product! De kleur blijft vrij lang mooi en is toch ook subtiel! De andere kost slechts €0.99 maar daar ben ik minder tevreden van. Je proeft meer plastic dan apple pie in mijn ogen…


Bij Kruidvat was er een ‘2 producten voor 15 euro’ actie van Bourjois. En aangezien ik al langer fan ben van dit merk kon ik dit niet laten schieten. Ik kocht de French Manucure set en de flower perfection primer. Normaal gezien betaal je voor de primer 10.49 euro en voor het setje 17 euro, maar ik deed dus een ont-zettend goeie deal en betaalde 15 euro voor beiden!


Dit panterprint vestje kocht ik bij C&A voor slechts €19! Ik heb voor de rest niet echt dingen in panterprint, maar dit vond ik best een leuk vestje!


Ook bij C&A kocht ik dit leuke T-shirt voor 15 euro. De schouders zijn van doorzichtige stof, de rest niet. En ik viel natuurlijk onmiddellijk voor het schattige hartje!


Bij New Look kocht ik dit blauwige shirt. Het is van een iets dikkere kwaliteit, en de randjes en (nep!) borstzakje horen er uit te zien als leer. Ze hebben het ook in het rood en in het grijs, maar deze stond mij het beste. Prijs: €11.99


Bij The Body Shop hadden ze de nieuwe honing lijn! En ik zat bijna zonder scrub, dus kocht ik gelijk eentje uit de nieuwe lijn. De prijs is, zoals bij de meeste scrubs, €15 maar ik kreeg wel gratis de pepermunt voetscrub! En die kost normaal ook €11! ;-)


Bij L’Occitane en provence kreeg ik een gratis 3ml anti-verouderingscrème, die ik aan mijn grootmoeder gegeven heb. En omdat ik dat ook tegen de verkoopster zei kreeg ik prompt twee staaltjes gezichtsverzorging voor mijn jongere huid! Nice!


Denk niet dat ik twee maal dezelfde foto onder jullie neus schuif! Nee, van de glos lipbalm van Essence was ik zo tevreden dat ik hem ook in een lichtere roze kleur gekocht heb, ook voor €2.39 dus. Ondanks dat ik niet helemaal enthousiast ben over de apple pie balm, kocht ik toch ook de cherry brownie smaak. Gewoon omdat hij zo spotgoedkoop is (€0.99) en ik toch benieuwd was naar deze ultralekker klinkende smaak! Helaas is hij ook nogal plastic-achtig, maar al wel beter dan de apple pie vind ik!


Van NYC kocht ik dan nog dit nieuwste eyeshadow palette. Ik had hem al eerder zien staan in de Limited Edition display en deze keer kon ik hem echt niet weerstaan. Het zijn echt heel nude kleuren! Prijs: €4.29.


Afsluiten doe ik met dit T-shirt. Nick is speciaal samen met mij naar Amsterdam gereden voor het concert van Paramore, op 05 september. Het was echt een ontzettend goed concert, ik kan het amper met woorden beschrijven. Daar kocht ik ook bij de merch stand dit coole shirt. Ain’t It Fun is een nummer van hun nieuwste cd, en de tekst is dan ook een stukje lyric uit dat nummer. Prijs: €25.


Zo, dit was het al weer voor deze shoplog! Wat vinden jullie mijn leukste aankoop?

Julie x

1 opmerking: