vrijdag 1 november 2013

Julie: Look like a star

De afgelopen vier weken kwamen enkel actrices uit tv-series aan bod. Daarvoor besprak ik twee zangeressen en twee actrices.
Ik ga nu voor jullie opnieuw twee zangeressen en twee actrices bespreken de komende vier weken. Normaal gezien zou iedereen hen moeten kennen, aangezien ze alle vier erg bekend zijn! Ik zal van ieder van hun een foto laten zien, voor het geval je ze toch niet zou kennen, en daarbij geef ik dan ook een collage van een look die ik gemaakt heb op polyvore.com.

Benieuwd wie ik vandaag voor jullie heb? Klik dan snel op meer lezen! Jennifer Lawrence
Om te beginnen wil ik Jennifer Lawrence bespreken. Zij is ontzettend bekend geworden dankzij The Hunger Games, waarvan deel twee in november eindelijk in de bioscoopzalen komt! Ze won echter ook al een Oscar voor haar rol in Silver Linings Playbook!


In haar vrije tijd gaat Jennifer volledig voor de comfortabele kleding en kan je haar al snel zien verschijnen in een joggingbroek. Maar op elke rode loper verschijnt ze in een jurk. Meestal kiest ze voor een (vrij) lang exemplaar. Op bovenstaande foto is het niet zichtbaar, maar ze kiest ook vaak voor iets donker blauws. Qua accessoires is ze vrij subtiel… Zowel qua handtas als qua sieraden.Jurk: £258 - julesb.co.uk
Shoes: $80 - zappos.com
Bow Belt: $32 - fossil.com
Clutch: £49 - debenhams.com
Earrings: £115 - johnlewis.com
Ring: $40 - shopbop.com
Nailpolish: £17 - nelly.com

Julie x


1 opmerking: