maandag 4 november 2013

Julie: Life through my eyes #9

Allereerst wil ik, Veronique, mijzelf tegenover jullie de bezoekers en Julie excuseren om het feit dat haar LTME's altijd veel later pas verschijnen dan dat ze geschreven zijn. Deze is namelijk nog van een dikke twee maanden geleden... Oops! Toch vind ik dat ik het de laatste tijd best goed doe, aangezien ik toch 1x per maand een LTME post! Still love me? 
                                                                                     xx Vero

Ondanks het feit dat nummer 7 nog maar net online gekomen is wanneer ik deze schrijf wil ik het toch nog doorsturen naar Vero voor ik op vakantie vertrek. Ik kan namelijk dan 10 dagen niet schrijven én ik zal nadien echt te veel foto’s van op vakantie hebben om ze allemaal in 1 post te kunnen zetten. Daarom dat deze misschien iets korter wordt.


Deze foto nam ik op de kermis. Nick greep voor mij vorig jaar zo’n schattig wit konijn, maar dan zonder hartje. Ze hebben dit jaar dus een nieuwe versie van dezelfde knuffel!


Aaaah, op een rustige namiddag nam ik uitgebreid de tijd om mijn voeten een verwennerijtje te gunnen! Ik nam een voetbadje, met een goed boek en een lekkere Chai Tea Latte naast me, wat kan het leven toch mooi zijn! ;-)


Dit schattige beertje greep Nick dit jaar voor me op de kermis! Issie niet schattig? Blijkbaar hing zijn naam ‘Fluffy’ op het eticketje, maar nog voor we dat gelezen hadden, hadden we hem al Pluisje genoemd! Toevallig toch?


Dit was het desserten buffet op de trouw van Femke & Dimitri. Femke heeft al enkele jaren bij me in de klas gezeten, en op 24 augustus is ze dus getrouwd! Het was een super leuk feest, en ze zag er werkelijk prachtig uit!


Kijk nu hoe prachtig haar jurk was! Van links naar rechts zie je: Yasemin, Evelien, Branka, bruidegom Dimitri, Femke, mezelf, Selina en Claudia.


Ik had onlangs ontzettend veel zin in een milkshake dus maakte ik er gewoon zelf eentje. Met twee verse bananen en een beetje chocoladesaus! YUM!


Toen ik voor de zus van Nick boeken moest gaan afhalen op onze middelbare school Sint Victor, zagen Veronique en ik deze gekke dingen op de speelplaats. Toen we na even kijken besloten hadden dat het plasic zitbanken waren kwam de onderdirecteur langs. Hij bevestigde ons idee en vermelde ook de prijs.. Zonder in detail te treden? Ik vind het véél te veel geld voor zoiets, uhm… lelijk, sorry!


Ongelooflijk hoeveel spullen leerlingen achter laten op school! Veronique en ik hebben alles nog mee aan kant gezet, maar man welke spullen daar tussen lagen! Sjaals, mutsen, handschoenen, jassen, sportschoenen, turnzakken, boekentassen… You name it, het zat er tussen! =O


Je vroeg je misschien al af waarom ik brooddozen niet genoemd had in mijn opsomming? Wel, omdat die een heuse categorie apart vormen! Damn, ik denk dat het minstens 300 brooddozen waren! Hoe kunnen nu zoveel mensen zo slordig zijn, vraag ik me dan af!


Tijdens ons laatste bezoek aan Antwerpen besloten Nick en ik nog eens voor een Frozen Yoghurt te kiezen. Ik koos voor banaan yoghurt met brownie, framboos en oreo koekjes. Dat alles overgoten met cuberdon (neuzekes!) saus. Mhmmmm, waarom hebben ze zoiets in Turnhout niet! :-(


Ook in Antwerpen was een hele bende vrouwen te zien die allemaal in het rood met paars gekleed waren. Voor ze deze koets met paard bestegen stonden ze ook allemaal te zingen. In Antwerpen heb je duidelijk het laatste nog niet meegemaakt!


Speciaal voor mijn afstuderen besloten mijn ouders om uitgebreid te gaan eten in De Post in Geel. Om te starten koos ik alvast voor een Red Breeze cocktail. Ingrediënten: peach tree, wodka, cranberry sap, ananassap en sinaasappelsap. Echt lekker!


Als hoofdgerecht bestelde ik wok met kip. Van het dessert heb ik geen foto genomen, maar ik koos voor vanille-ijs met Baileys en banaan.


Op donderdag 5 september ging ik samen met Nick naar het concert van Paramore in de Heiniken Music Hall in Amsterdam. De eerste mensen zaten al vanaf 13.00u in de rij! Wij waren er om 17.00u bij gaan zitten, en dit is wat er zich achter ons opgestapeld was. De rij loopt helemaal door tot aan het station op de achtergrond. Ohja, en dit was slechts één deel, aangezien er in twee richtingen aangeschoven kon worden!


Deze keer geen trucje met een coca cola light blikje, wel een beeld van hoe ongemakkelijk het is om uit een geblutst blikje te drinken! Ik heb het gelukkig zonder morsen overleefd! Yay me!


Om af te sluiten laat ik jullie met veel trots mijn voorlopig attest zien. Ja, je ziet het goed! Ik heb de bachelor in het sociaal werk gehaald en ben nu officieel afgestudeerd!

Ziezo, de volgende keer krijgen jullie vast een hele hoop foto’s van op vakantie!2 opmerkingen: