dinsdag 19 november 2013

Haar krullen met de stijltang

Krullen vind ik ongelooflijk mooi en dat terwijl ik gezegend ben met een bos steil haar. Op zich niks mis mee en vaak gebruik ik de stijltang ook om ze nog iets steiler te maken. Maar soms wou ik toch dat ik een mooie bos krullen had. Jaloers dat ik kan zijn op mensen met de perfecte natuurlijke krullen. Daar sta je dan, met je steile haar en zit je youtubefilmpjes te kijken van mensen die hun haar krullen. 

Jammer genoeg heb ik enkele jaren geleden m'n krultang gesloopt en ben ik er nog niet uit of ik dat wel echt nodig heb en er geld aan zou uitgeven. Ook zou ik dan liefst de Remington Pearl wand kopen maar das dan weer online bestellen enja...

Dus dan gebruiken we de stijltang net dat kleine beetje anders om tot mooie krullen te komen! 
In dit filmpje laat Serena van Beautylab.nl zien hoe je mooie krullen maakt met de stijltang. Na lang sukkelen omdat ik het verkeerd deed, is het me dan toch eindelijk gelukt. Ik moet gewoon eens leren opletten want het is echt wel duidelijk! 

Zelf ben ik geen held in zulke filmpjes maken, daarom dat ik jullie die van Serena laat zien. Benieuwd naar het resultaat bij mij? 


Ik moet zeggen dat ik het vaker en vaker doe maar dat ik het haar helemaal vanachter toch nog altijd moeilijk vind. Dat krult toch nog altijd niet even mooi als de zijkanten. Blijven oefenen Veronique! 

Heb jij steil of gekruld haar en ben je daar tevreden mee? 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten