donderdag 21 november 2013

Druk, druk, druk...

Vanaf vandaag wordt het weer lekker druk voor mij. Ik heb les tot 20 voor 4 vandaag en daarna nog naar huis gaan. Thuis mag ik dan de stofzuiger bovenhalen om m'n kamer toch volledig proper te krijgen. Dan begint het leuke deel van mijn drukke dagen. Deze avond ga ik namelijk daar de ero TD. Dit wordt ook wel dé TD van het jaar genoemd in Vorselaar. Ben eens benieuwd. 

Ook morgenavond zit ik niet gewoon thuis. Liesbeth is namelijk maandag jarig en morgen geeft ze een verjaardagsdrink bij haar thuis. Dus mag ik nog een cadeau gaan kopen ook (winkelen is altijd leuk). En dan ja, 's avonds naar haar natuurlijk. Twee dagen weggaan na elkaar en ik leef nog. Wat is er met mijn ouders aan de hand? 

Zeker als je weet dat er nog een derde avond volgt. Zaterdag is er namelijk nog een benefietfeestje in Vosselaar waar ik ook al een tijdje kaarten voor heb. Drie dagen op een rij, ik moet ineens terug aan Leuven denken. En als mijn ouders nu gaan klagen dat ik nooit thuis ben, zou ik ze zelfs geen ongelijk geven aangezien het dit weekend écht erg is. 

Ik ga proberen om voor elke dag twee artikels ingepland te hebben (een hele planning opgesteld zelfs!) maar ik kan niks beloven. Wat ik wel uit de volgende dagen kan halen, zijn outfits of the day en looks natuurlijk. Laat maar even weten of jullie daar interesse in hebben! :) 

Momenteel zit ik trouwens in de les agogie... Interessant seg! Voorlopig nog niets moeten uitbeelden, dat maak je ook niet elke keer mee. Ik wacht nog bang af want ik ken hem, je zal zien dat ik zometeen nog vooraan de klas sta, moeite te doen om mijn lach in te houden omdat ik het zo belachelijk vind... 


Liefs
VeroniqueGeen opmerkingen:

Een reactie posten