vrijdag 15 november 2013

Bourjois Rouge edition - The Rouge Jet Set

Rode lipstick is iets tijdloos. Het is een kleur die altijd in en voor meerdere gelegenheden geschikt is. Rood is vrouwelijk, chique maar tegelijkertijd ook enorm sexy! Ooit had ik al wel eens een rode lipstick gekocht maar ik droeg hem eigenlijk niet. Woensdag besloot ik uiteindelijk eens een echte mooie rode lipstick uit te kiezen en nadat ik een zevental swatches op m'n hand had gemaakt, lag de keuze vast. Ik ging voor de Bourjois Rouge Edition nummer 13: Rouge Jet Set. 

Every girl needs that one perfect red lipstick. <3
Het is een klassieke rode kleur met een neutrale tot eerder koele ondertoon. 


Mooi, mooi, mooi! <3

Swatch op mijn hand. 


De kleur lijkt iets feller op deze foto maar dit kwam door de flits van mijn camera. Het was al net iets te donker om nog goede foto's zonder flits te kunnen trekken. 


Op de full face zie je dat de kleur iets donkerder is en echt wel eerder naar een koele ondertoon neigt. 

Gisteren heb ik hem rond 11u aangebracht en om iets na de 12'en ging ik lunchen met Julie. Deze lunch heeft hij vrij goed overleeft. Een paar uur en een aantal drankjes later (waaronder een koffie met Baileys en slagroom) moest ik hem wel bijwerken. De slagroom heeft de lipstick niet veel goed gedaan en dat merkte ik wel. Ineens had ik roze stukjes slagroom... 

Dat neemt niet weg dat ik het echt een goede lipstick vind! Ik heb er geen last van wanneer ik hem draag (zo ben ik er woensdagavond mee in slaap gevallen...) en droogt hij mijn lippen niet superhard uit. Na enkele uurtjes zie ik de velletjes op m'n lippen wel iets harder maar oorspronkelijk worden die niet geaccentueerd. Hij brengt ook heel erg gemakkelijk aan! 

Deze Lipstick is te krijgen bij de Kruidvat, DA en Ici Paris XL en kost €12,99. 

Ik heb mijn perfecte rode lipstick gevonden! Hebben jullie een favoriete rode lipstick?

Liefs
Veronique


3 opmerkingen:

  1. Ik draag geen rood, dat durf ik niet! ;-)
    Maar jou staat hij wel prachtig!
    In het echt is hij inderdaad minder fel en heeft hij zeker geen oranje ondertoon!

    BeantwoordenVerwijderen