vrijdag 1 november 2013

Been there, done that #2

Een dik jaar geleden postte ik mijn bucket list maar ook een "been there, done that" lijstje. Om de een of andere reden had ik vandaag echt het gevoel dat ik dat lijstje wou aanvullen. Daarom ben ik weer op weheartit en tumblr's gaan zoeken naar prentjes om deze "Been there, done that" te kunnen maken. Deze keer wordt het ook een pak persoonlijker dan de vorige keer, dus wees gewaarschuwd, I'm throwing my heart out. 


Ondanks dat ik al meer dan twee jaar officieel "volwassen" ben, heb ik pas echt het gevoel dat ik het afgelopen jaar volwassen geworden ben. Toch op bepaalde momenten en bepaalde vlakken. Mijn prioriteiten liggen anders en ook ben ik een pak realistischer geworden. Zijn dat perse goede dingen? Ik weet het niet, time will tell. 


Meermaals zelfs al en de ene keer al wat harder dan de andere. En het is niet omdat je het gevoel hebt dat je volwassen geworden bent, dat je niet meer verliefd kan worden. 


Ik ben heel lang een persoon geweest die door te zwijgen de lieve vrede wou bewaren. Soms kan dit helpen maar vaak blijf je zitten met wat je eigenlijk wil zeggen. Opkroppen is nooit goed en door praten kunnen dingen nog gered worden of de val iets minder pijnlijk. Ook reageert niet iedereen zoals je het van hen verwachtte. Zo leef ik nog steeds terwijl ik Julie iets vertelde waardoor ik dacht dat zij mij iets zou aandoen (of tenminste even een hele vieze blik zou geven) en is het beter voor Nick en voor mij dat ik eerlijk ben geweest dat het misschien beter is om uit elkaar te gaan. Het luchtte allebei op en ergens ben ik blij dat ik Nick de kans heb gegeven om iemand te zoeken die hem verdient. 


Vroeger was ik enorm verlegen en natuurlijk heb ik soms nog wel af en toe eens een verlegen moment maar het is heel hard gebeterd. Ik ben opengebloeid en zou bij wijze van spreke tegen iedereen op elk moment kunnen beginnen praten. Alleen bellen naar mensen die ik niet ken, vind ik soms nog wel eng. (Oppakken bij een onbekende nummer niet echt, enkel het zelf bellen) 


Ik probeer regelmatig m'n vriendinnetjes van Leuven toch te laten weten wat er in mijn leven allemaal gebeurd en natuurlijk ben ik ook benieuwd naar dat van hen. Eigenlijk zou ik het veel meer moeten doen, maar ik doe m'n best! 

Ik weet dat dit een erg korte was, maar ik vond hem toch wel best "zwaar". De volgende zal weer wat luchtiger en lolliger zijn. ;)

Liefs
Veronique


3 opmerkingen:

 1. Gij, verlegen?! Niks van gemerkt, we were friends from the start!
  xoxo Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op school ben ik inderdaad niet verlegen, gelukkig maar! :p
   En het hangt er vanaf wat je als "the start" ziet hé ;)

   xxx

   Verwijderen