zaterdag 5 oktober 2013

Soundtrack of my life #2

Iedereen heeft wel periodes waarin hij of zij bepaalde liedjes vaker luistert dan andere. Dit heb ik regelmatig en ik vond het nog eens tijd om die met jullie te delen. Ik ga proberen om toch wat af te wisselen en ervoor te zorgen dat het niet allemaal super emotionele nummers zijn, want toegegeven, in zulke nummers had ik de laatste tijd wel weer zin. (Of ze zijn misschien allemaal wel een beetje om over na te denken maar in ieder teval niet allemaal trage ;) )


Deze ken ik eigenlijk nog maar een paar dagen maar het heeft elke dag al wel een vijftal keer opgestaan. Mooi liedje met veel waarheid in. (Jessie J - harder we fall)

Jar of hearts in de Glee versie. Heb ik altijd al mooi gevonden en kwam de laatste dagen ook weer een paar keer terug. Jessie Ware - Wildest moments


Avicii - Wake me up


Pink - Try


Of monsters and men - Little talks


Glee cast - The Only Exeption

Zo, ik denk dat dat voorlopig wel genoeg was. Welke liedjes luisteren jullie graag?

Liefs
Veronique

2 opmerkingen:

  1. Ikzelf luister de laatste tijd erg veel liedjes uit Victorious!

    De mooiste die jij koos vind ik Harder We Fall, dat ken je dan ook door mij! :p
    En The Only Exeption natuurlijk. Nothing beats Paramore! ♥

    BeantwoordenVerwijderen