donderdag 17 oktober 2013

Schatjes van patatjes

Het zijn niet echt aardappelen waar ik het nu over wil hebben, maar 't zijn wel schatjes. Ja, ik heb het over die gevarieerde vriendengroep van mij. Al die mensen die naar mijn gezaag luisteren wanneer het nodig is maar waar ik ook terecht kan voor een portie plezier. 
Allereerst natuurlijk m'n vriendjes van hier 'in Turnhout'. Oftewel, de mensen die m'n gezaag al het langst moeten aanhoren. Dan heb ik het over onder andere Julie, Sarah, Liesbeth, Elke... En eigenlijk nog een heleboel anderen maar dan zou m'n lijst nogal lang worden, vrees ik. Maar wat er ook aan de hand is met mij, of het nu liefdesverdriet, moeilijke keuze of pure verveling is, ik kan altijd bij hen terecht en ik hoop dat ze weten dat dit volledig wederzijds is. ♥


Dan komen natuurlijk m'n schatjes uit Leuven, ondanks dat ik hen al een hele tijd niet meer heb gezien, mogen zij hier ook niet ontbreken. Laure, Lize & Charlotte, ik heb het over jullie, poeskes! Bedankt voor de twee geweldige jaren en Leuven maar 't is nog niet gedaan hoor! Jullie zijn nog lang niet van mij vanaf! 


And last, but not least: mijn nieuwe 'aanwinsten'. De schatjes van patatjes nu in Vorselaar. Ondanks dat ik jullie nog maar een maand ken, kan ik het me toch niet meer inbeelden wat het was zonder jullie. Hoe saai zouden al die lessen en pauzes al wel niet geweest zijn? En tegen wie zou'k anders gezaagd moeten hebben als ik weer eens een mindere dag had? Ja, Nathalie, 't is eigenlijk erg dat'k jou niet bij die van Leuven kan rekenen, ik had je al veel vroeger zo moeten leren kennen! Maar ook onder andere Marnick, ZoĆ«, Lisa, Jeroen, Ineke en nog zovele anderen, horen in deze paragraaf. You're the best! 

't Is niet omdat je naam hier nergens tussen staat, dat je er niet tussen hoort maar zoals ik al eerder heb gezegd, zou het anders nogal een lange opsomming namen worden. Als je je aangesproken voelt, zul je waarschijnlijk ook wel in de lijst thuishoren! 

Liefs
Veronique

4 opmerkingen:

 1. Ooh ma goedjiewoedjiepoedjie!
  Ja ik luister zeer graag naar u LDVD en embarassing situaties (inclusief gekke uitstapjes hihi).
  Love you long time knappie!

  xoxo Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We love you Vero!!! :)

  Lize xxx

  BeantwoordenVerwijderen