vrijdag 4 oktober 2013

Pro's & Cons: Het wordt weer kouder


De herfst is er ondertussen en hoe. Hij is weer op z'n vervelendst. 's Ochtends en 's avonds zou je bijna bevriezen terwijl je 's middags bijna smelt wanneer je in de zon zit. Heerlijk om dan toch 's middags te kunnen genieten maar het is nogal vervelend om je aan aan te passen qua kledij. Dus er zijn wel een aantal pro's en contra's aan verbonden. Benieuwd? Klik dan snel op meer lezen! 


Niemand houdt van pessimisten dus we zullen maar beginnen met wat ik net leuk vind aan de herfst en dat het weer kouder wordt! 

Pro's
- Nog eventjes en m'n Uggs mogen weer tevoorschijn komen. Het zijn misschien niet de meest stijlvolle schoenen maar ik draag ze zo graag. In de winter draag ik bijna niets anders! 
- Het is altijd gezellig om binnen te zitten met een dekentje wanneer het koud is buiten. Zeker als het dan nog wat regent en je hoort de regen op het raam tikken. Zalig om te ontspannen!
- Eindelijk kunnen ook die warme en mooie truien weer uit de kast komen. (en je hebt een excuus om er nieuwe te kopen!)
- Een warme chocomelk smaakt het beste wanneer het koud is
- Ik krijg er een prettig melancholisch gevoel van wanneer ik op een koude ochtend buiten ben. Zeker als je dan door gevallen bladeren stapt en die ritselen terwijl er voor de rest nog amper iemand op straat is
- Verschillende kleuren bomen naast elkaar zijn gewoon prachtig! 

Contra's
- De kou is niet altijd leuk, zeker niet omdat je niet altijd je lekkere warme wolle trui en Uggs kunt dragen. Zie je mij zo al naar een TD gaan?
- Regen en wind. Koud is niet erg maar wanneer het dan nog eens nat en winderig wordt, hoeft het voor mij niet meer en blijf ik het liefst nog heel de dag in m'n bed. 
- Vanaf dat het te koud wordt, gaat de verwarming binnen aan en dan is het dus te warm om heel de dag in je trui te zitten. Dus, trui aan, trui uit, trui aan, trui uit.. Ugh, wie heeft er daar nu zin in?
- De dagen worden korter waardoor ik ook sneller moe ben en minder snel m'n bed uit raak (oké, nee das niet helemaal waar, ik raak gewoon ooit uit m'n bed, wat weer het ook is)
- Het is 's morgens soms nog wat donker wanneer ik naar school vertrek... Bah. 

En toen was m'n inspiratie wat op. Weten jullie nog pro's of contra's? :D

Liefs
Veronique


Geen opmerkingen:

Een reactie posten