woensdag 23 oktober 2013

Personal update

Er is al meer dan een maand Vorselaar voorbij... Damn, wat gaat de tijd snel. Deze avond is het zelfs al zover: ik laat me dopen. Eigenlijk best gek, een van de eerste dagen was ik nog als hardste aan het roepen dat ik mij nooit zou laten dopen en dat ze ook geen moeite moesten doen om mij te overtuigen. Tsja.. Ik met m'n grote mond want ineens werd ik omgepraat en ineens stond ik aan de Reprobatum-standje om mezelf in te schrijven. Dom dom dom... Natuurlijk krijgen jullie een uitgebreid verslag achteraf! 


In Leuven heb ik mij nooit laten dopen, dus dit wordt wel spannend. Ik word eens een echte schacht (en ik ga stinken). En dan 's avonds hopelijk naar de Doop TD. Hopelijk in de zin: als ik vervoer terug vind. Heen geraak ik nog met de bus maar terug wordt moeilijker. Duim dus maar mee dat'k vervoer heb! 

Gisteren had ik weer een les Zelfsturing en actieonderzoek. Ondanks het feit dat die lessen altijd op een verkeerde moment vallen, vind ik ze wel heel interessant. Je komt er vooral heel veel over jezelf te weten. Zo mochten we dus gisteren speeddaten en dan moest je 5 begrippen opschrijven die pasten bij de indruk die je van de andere had gekregen. Zo kwamen er bij mij wel leuke dingen uit: vriendelijk, lief, spontaan, ervaren, zelfbewust, behulpzaam... Dat maakt je dag toch alleen maar beter? 

Wel werd ik bijvoorbeeld ook rustig ingeschat en ondanks het feit dat ik mezelf soms geweldig druk vind, klopt het wel dat ik meestal (ja, let goed op de meestal) op de anderen wel vrij rustig overkom. En dat lijkt me eigenlijk best wel positief. 

Voor de rest gaat het leven z'n gangetje. Het wordt elke dag drukker en drukker en ook het vroege opstaan doet soms echt wel pijn. Zo ben ik gisteren tijdens 'Familie' ineens zo goed als in slaap gevallen en had'k ineens nogal wat berichtjes op Facebook. Men vond het raar dat het zo lang duurde tegen dat ik antwoordde. Haha, typisch ik natuurlijk. 
 
liefs
Veronique


1 opmerking: