woensdag 30 oktober 2013

O.P.I Swatches

Zoals jullie gisteren al in de shoplog konden zien, heb ik twee lakjes van O.P.I in mijn bezit. Ik vond dit altijd al een prachtig merk maar ik had nooit echt de behoefte om €15 aan een lakje uit te geven. Gelukkig hebben ze nu bij de Big Bazaar er nog een paar liggen en heb ik de kans eens om ze uit te testen. 

Op de foto komt de rechterkleur helemaal niet zo mooi uit. Het lijkt nogal grijs terwijl de echte kleur veel groener is. Daarom dat ik natuurlijk ook weer swatches heb voor jullie. 


De paarse kleur heet "Super Bass Shatter" en komt uit de Nicky Minaj collectie terwijl de groene "Shatter the Scale" heet en uit de Amazing Spiderman collectie komt. Zoals je op de swatches kunt zien vallen de glitters in de paarse niet zo hard op en lijkt hij eerder een matte/velvet finish te hebben.
De groene glanst ook niet hard maar je ziet wel duidelijk de glitters zitten.


De twee linkse swatches zijn gewoon twee laagjes van de lak over elkaar (je ziet nu wel een beetje dat ze ook gecrackled zijn) en aan de rechterkant zie je de OPI lakjes op een witte lak van de HEMA. 

Mijn persoonlijke favoriet is de paarse en dat komt ook goed uit aangezien de groene van Patricia is. :P Welke vinden jullie de mooiste?

Liefs
Veronique

2 opmerkingen:

  1. Ik vind de paarse ook het mooist!
    Wel fijn dat je ze nu hebt kunnen kopen aan zo'n mooi prijsje he! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen