maandag 28 oktober 2013

Life through my eyes oktober #2

Oktober is alweer bijna voorbij en ik heb een weekje vakantie, yay! Eerst is het natuurlijk nog mijn beurt om aan jullie even wat foto's van de afgelopen twee weken te laten zien. Ik heb weer iets meer foto's getrokken dus het gaat terug de goede kant uit! Whoehoe! Goed, genoeg gezeverd, laten we eens gaan kijken. 
Marnick was op school overdreven trots op zijn misvormde sigaret. 'Kunst' noemde hij het. 


Ik had pralines bij van op het werk en ik heb geen idee wat ermee is gebeurd. Ik heb er 2 op, denk ik en ineens waren ze op... 


Ik moest voor school naar de Warande om een toneelstuk te gaan kijken. Het leuke was dat ik niet naar school moest die dag maar het toneelstuk zelf was een beetje abstract. 


Het is weer zover. Het is weer kouder geworden en ik maak thuis weer 'Chai tea latte'. Deze foto had ik eigenlijk gemaakt om Jeroen jaloers te maken maar het kan dus ook perfect dienen voor de LTME! 


Sloefen, joggingbroek en random topje. Chilloutfit. Check! 


En nog maar eens naar Antwerpen geweest. Deze keer geen foto van een Chai tea latte van de Starbucks maar wel weer een pasta van de Foodmaker. Omnomnom. Dit was veel te lang geleden! 


Perspakketje van Bourjois ontvangen. Zo gelukkig mee! 


Even random op straat besloot ik ze aan Julie te laten zien en ze wou ze natuurlijk meteen eens swatchen! 


Omdat ik nog niet echt wist wat ik met m'n make-up ging doen, besloot ik m'n drie sleek palettes even uit te stallen om te kunnen nadenken. Ik hou van Sleek! 


En toen sneuvelde m'n Essence 'All about matt' poeder.. :( RIP. :( 


Om daarna bij Julie m'n verdriet te gaan verdrinken met 'n glaasje Baileys. God, zo lekker! 


Terwijl we 'n spelletje Party & Co speelden. Weten jullie nog dat ik dat vorig jaar in oktober ook heb gedaan? Mensen toch, de tijd vliegt echt veel te snel! 
Foto's kiezen en editten voor artikels. Af en toe moet er ook nog gewerkt worden, ja :) 


Oreo ijs :D Omnomnomnomnom 


Bourjois Gold is back:  Monster blood + Vampire Vanity 


Je hebt springuren en bent je Ipad vergeten... Gelukkig heeft de OWP nog computers en kun je je toch lekker bezighouden! 


Ik ging eens met Julie iets drinken en we besloten gezellig te doen en een bordje hapjes te bestellen. Damn dit was lekker en we zouden het nog eens moeten doen! 


Zoals jullie weten, heb ik mij laten dopen en echt leuk is dat natuurlijk niet. Hoe mijn benen eruit zien, zal wel genoeg zeggen zeker?


Op het werk besloot ik na het eten nog even het dessert buffet aan te vallen en zoals altijd kies ik dan resoluut voor kaas. (als dit er is natuurlijk) Mijn favoriet was de bovenste, ik hou van blauw schimmelkazen! 


Op deze vrij wazige foto's zien jullie het sportpaleis. Daar zat ik zaterdag om naar Alex Agnew te gaan kijken. Hij geeft daar namelijk zijn laatste shows: "The legend ends". En inderdaad, Alex Agnew is een legende en het is epic om hem in het sportpaleis te zien. Een hele andere sfeer dan gewoon in een cultuurcentrum of thuis achter je PC. Mocht je nog een ticket kunnen bemachtigen, ga er naartoe. 

Goed, dit was het dan. De volgende twee weken heb ik dus eerst een weekje vakantie en als alles loopt zoals gepland ga ik een dagje naar Leuven, ga ik eens ontbijten en spreek ik nog met wat vrienden af. Ondertussen mag ik jullie en schoolwerk niet verwaarlozen. Jullie horen het al wel, het wordt weer een lekker drukke week maar daar hou ik wel van. 

Liefs
Veronique

5 opmerkingen:

 1. Leuke foto's :) Jammer van de poeder van Essence..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! En idd :( Gelukkig is ie niet zo duur!

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik weet dat veel mensen dit doen, hoor, maar waarom voel je eigenlijk de nood om zoveel van je wekelijkse leven te verhalen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tgo, de nood is een groot woord maar ik vind het gewoon zelf enorm leuk om bij andere mensen te zien/te lezen. En als ik dat leuk vind, zullen er toch nog wel mensen zijn die dat interessant vinden? :)

   Verwijderen