maandag 14 oktober 2013

Life through my eyes oktober #1

Ik moet echt eens terug wat meer m'n gsm boven halen om foto's te trekken want het is echt nog altijd maar triestig. Misschien moet ik dat eens bij op m'n lijstje zetten na 'genoeg drinken'. Hoewel, dat laatste lukt ook niet altijd even goed dus of het dan zoveel effect gaat hebben? 

Benieuwd waarvan ik de afgelopen twee weken dan toch foto's van heb getrokken (en dus wat ik dan allemaal gedaan heb)? Klik dan snel op meer lezen! 
Ik begin deze keer met een selfie. De dag dat ik deze foto trok, had ik namelijk m'n haar laten knippen en niet door m'n eigen kapper deze keer. Met een bang hartje zat ik daar dus terwijl m'n haar werd geknipt maar ik ben heel tevreden met het resultaat!


Begin oktober was het nog goed weer en toen was het ook studentevent van Thomas More in Geel. Daarvoor hadden we speciaal de namiddag vrij gekregen en wat doen we dan? Richting Geel natuurlijk! Toen wij de snelweg afreden, stonden we helaas wel in de file. Gelukkig heeft Marnick z'n auto wel radio en dus konden we al in de stemming komen met goede muziek! (En als de radio niks leuks speelde, dan kwam Marnick wel met een liedje op de proppen, sfeer verzekerd!)


Toen heb ik een hele tijd geen foto's getrokken, tot Patricia nog eens zo'n microgolfoven pasta besloot te maken. Voor mij zijn dit herinneringen aan Leuven en dus besloot ik toch ook enkele hapjes te nemen.
Pure nostalgie.


M'n vriend en de kindjes van z'n zus.Ik hoor al enkele mensen schrikken en ja, inderdaad. Ik heb toch mijn haar een 'beetje' bijgeknipt. Of toch m'n bles. Het was op een bepaald stuk  iets te lang waardoor het voor m'n ogen hing en ik vond dat er een stuk afmoest. Schaar erin dan maar!


Papa Pear saga. Dankuwel om mij hier half aan verslaafd te krijgen, Julie. Die heb je nog tegoed! Dit level vond ik trouwens wel schattig vanwege het hartje. :D


M'n sticker van op de TD heb ik maar op m'n nachtkastje geplakt. Wie weet hoeveel ik er nog naast ga verzamelen. ;)


Via Trnd.nl heb ik deze producten gekregen om uit te testen (een van de twee dagcremes moet ik delen met vriendinnen, dus als iemand interesse heeft? )


Doe een keertje zot en neem tijdens je springuren de bus naar Antwerpen. Waarom? Omdat het kan. Hier zie je dus het stationsgebouw. Even sfeerimpressie. Het was trouwens supergezellig!


Er moet natuurlijk ook nog gegeten worden en dus stopten we in de Quick.


En Antwerpen betekent voor mij ook een uitstapje naar de Starbucks. Zoals jullie wel weten ben ik gek op Chai Tea Latte en dus bestelde ik er daar een. En die was natuurlijk superlekker! Ik wil terug naar A'pen!


Bij Starbucks vragen ze altijd je voornaam om op je beker te kunnen schrijven zodat de bestellingen juist teruggevonden kunnen worden. Jeroen had samen met mij besteld en toen vroegen ze enkel mijn naam. Hierdoor kwam er dus 'Veronik' op Jeroen zijn beker te staan.  Best wel grappig.


Er wazige foto maar wij hebben afgelopen zomer een nieuwe keuken laten plaatsen en onze inductieplaat is al kapot. Patricia haar kat heeft een kom omgestoten waardoor er dus een scheur in is gekomen. Deze moest dus vervangen worden.


Ja, dat is een natte vlek op mijn topje. Hoe dat komt? Ik heb 'The Quarterback' gekeken. Oftewel de Glee Tribute aflevering voor Cory Monteith. Na twee minuten was ik al aan het wenen en ik stopte niet tot het gedaan was. (En zelfs daarna moest ik mij nog inhouden) 


Ik heb van Julie het I Divine Storm palette van Sleek gekregen en kijk de kleuren! Vooral die eerste bruine/koperen kleur. Zo mooi! Hier zal ik mij nog vaak mee amuseren! ;)

Zo, dit was het dan. Zoals ik al zei, is het niet zoveel maar ik hoop dat jullie het toch leuk vonden.
De volgende weken worden wat drukker en hopelijk denk ik eraan om foto's te trekken!

Liefs
Veronique

2 opmerkingen: