dinsdag 15 oktober 2013

Lady Speed Stick

Ik heb al wel enkele keren over een 'holy grail' van mijzelf gesproken, oftewel een product dat er in mijn ogen bovenuitspringt tussen alle andere in zijn categorie. Zo heb ik qua mascara de False Lash effect van Max Factor en qua parfum sowieso de Givenchy ange ou demon, le secret. Wat ik mij eigenlijk nog maar pas besefte, was dat ik al jaren zot ben van een specifieke deo, namelijk: Lady speed stick. Helaas voor de meesten van jullie, hier niet te verkrijgen maar mocht je eens naar Polen of de VS gaan, zeker eens uitproberen! Deze deo ruikt superlekker naar appeltjes en werkt ook echt wel heel goed. Dit is dan ook de enige 'stick' die ik gebruik. Anders verkies ik altijd sprays. 

Even wat meer over de werking: wanneer ik lang en 'intensief' aan het werken ben, dan gebruik ik hem liever een keer voor ik begin en halverwege de avond nog eens. Dit puur voor de zekerheid. Maar wanneer ik een hele dag naar school ga, is in de ochtend even gebruiken meer dan genoeg. Je hebt dan ook de hele dag geen last van zweet en vieze geurtjes. Ideaal toch? 

Er zijn helaas ook wel twee nadelen verbonden aan deze deo. Ten eerste natuurlijk de verkrijgbaarheid. Voor zover ik weet, is hij hier of in Nederland niet te verkrijgen en dat maakt het natuurlijk voor de meesten onder jullie een pak moeilijker om eraan te geraken. Ik heb dan natuurlijk wel het geluk dat ik regelmatig naar Polen ga en daar m'n voorraadje kan inslaan. 

Het tweede nadeel is dat het natuurlijk wel wit ziet en een beetje afgeeft als je wat te enthousiast gebruikt. Over het algemeen stoort dit me niet als ik wat voorzichtig doe en neem ik dit er dan ook maar bij. Ik zou natuurlijk wel een andere variant kunnen nemen uit de invisible dry lijn (die zijn dan ook doorzichtig) maar deze ruikt gewoon zo lekker! 

Voor wie een tripje naar Polen plant, de Lady Speed sticks verkopen ze op vele plaatsen maar ik denk dat de meest logische plaats om te gaan zoeken 'Rossman' is. Daar kost hij ongeveer 10 Zl. Omgerekend is dit ongeveer 2,5 euro. Niet duur voor een goede deo! 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten