dinsdag 29 oktober 2013

Julie: Soundtrack of my life

Natuurlijk vond ik inspiratie bij de posts die Veronique al maakte. Want ja, ook ik heb van die nummers die ik bepaalde periodes echt oneindig vaak op repeat kan zetten! De teksten zijn voor mij heel belangrijk, maar het is niet zo dat ik me op dàt moment zo moet voelen. Het moet gewoon herkenbaar zijn, en ik moet me kunnen inleven. Vandaar dat ik nu ook even die liedjes met jullie wil delen die ik momenteel wel erg vaak luister!


Beginnen doe ik met deze knaller! Het mag absoluut geen geheim zijn dat ik fan ben van Paramore, maar ook van Hayley Williams. Zij maakte deze plaat samen met Zedd en ik vind het zo’n ontzettende feest/knalplaat dat ik er echt niet op kan blijven stil zitten!
http://youtu.be/i-gyZ35074k
Zedd ft Hayley Williams – Stay The Night

Dit is de nieuwe single van Little Mix, een band waar ik ook fan van ben. Hun nieuwe album zal Salute heten, en dit is hun eerste single. Echt een ontzettend leuk nummer met aanstekelijke beat!

http://youtu.be/5ZrhqLGk8W0
Little Mix – Move

Ik was géén fan van We Can’t Stop, en persoonlijk vind ik Miley ook een groot media circus. Maar deze song? Wauw! Vanaf de eerste seconde was ik verkocht! Ondertussen heeft deze video dan ook al meer dan 189.943.935 views behaald!
http://youtu.be/My2FRPA3Gf8
Miley Cyrus – Wrecking Ball


Ik hou totaaaaaal niet van Coldplay. Maar, wel van The Hunger Games. En dit nummer is dan ook de soundtrack van Catching Fire. En ik moet toegeven dat de tekst en de sfeer van het nummer er goed bij passen… Dus ja, ik ben fan van dit nummer!
http://youtu.be/Lh3TokLzzmw
Coldplay – Atlas

Ik luister tegenwoordig echt àlle nummers van Victorious graag. Maar dit nummer vind ik toch echt een leuke cover! Ook hun danskwaliteiten zijn niet verkeerd. Zeker eens luisteren dus!
http://youtu.be/PzKlEpUJgBY
Victorious cast – I Want You Back (Jackson 5 cover)

Voor mij is dit nummer de beste cover OOIT. Het is zo prachtig, ik krijg er haast iedere keer kippenvel van, zo mooi! Ik ben sowieso fan van Liz Gillies (Jade uit Victorious) en haar stem is echt perfect samen met Max Schneider. Ook hun cover van ‘Beneath Your Beautiful’ vind ik geweldig!
http://youtu.be/N3trFAwjgEM
Max Scheider & Elizabeth Gillies – Somewhere Only We Know (Keane cover)

Toen ik hun CD ging reviewen voor deze blog had ik nog nooit van hen gehoord. Maar nu kan je me echt al een fan gaan noemen. Ik vind veel van hun nummers super, maar deze is toch net dat tikkeltje krachtiger. Echt een steengoed nummer, deze Done.
http://youtu.be/4emYaDbaJ8w
The Band Perry – DoneIk zou nog uren kunnen door gaan, maar ik hou het toch even bij deze 7. Hopelijk vonden jullie ze even goed als ik! Welk is jullie favoriet?

Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten