maandag 14 oktober 2013

Julie: Shoplog #5

Mijn vorige shoplog is met een stel boeken geëindigd, en nu is het weer tijd voor een nieuw overzicht van mijn laatste aankopen!


Deze overheerlijke body lotion kocht ik bij The Body Shop. Het was een Limited Edition en degene die ik al had was bijna op. Ik nam me toen al voor dat als hij er nog eens was ik hem gelijk zou kopen, deze Love etc Sun Kiss! Toen de solden begonnen was hij er inderdaad terug! Normaal kost hij 12 euro, maar nu maar 6 euro! En dankzij de 5 euro korting die ik nog op mijn klantenkaart had, betaalde ik zelfs maar 1 euro! Yay!Een hele tijd terug hield Fnac een heuse take back actie waarbij je al je oude boeken, cd’s en dvd’s terug kon inleveren in ruil voor een kortingsbon. Nadien werden de spullen die nog in goede staat waren opnieuw verkocht, net zoals dit boek. Het mooie eraan? Ik betaalde voor dit boek nu slechts 1 euro!


Deze leuke pyjama komt van C&A en kostte slechts 15 euro. Echt een goede aankoop met dat warme weer, zo’n kort shortje…


Daarom kocht ik er gelijk twéé! Deze komt dus ook van C&A en ook deze prijs was 15 euro.


Deze lipgloss van Rimmel bezorgd me gemengde gevoelens. Het feit dat ik de verpakking niet open kreeg en best hard met een schaartje in mijn hand stak ben ik nog niet vergeten… Positief? Hij is mooi qua kleur, kost normaal €9.99 maar er was een actie van ‘2 lipglossjes voor 12 euro’ dus was hij in korting!


Dit is dan het tweede exemplaar dat ik koos. Normaal kost deze €8.99 maar ik betaalde dus slechts 12 euro voor de twee. Een koopje dus! Ik vind de smaak van deze niet zo erg super, en de kleur moet je toch wel wat opbouwen…


Uit de zomereditie lijn van Essence kocht ik deze super handige hand wipes met aarbei geur. Prijs? €1.39 voor 15 doekjes. En man wat heb ik spijt dat ik niet gelijk 3 of 4 pakjes gekocht heb, aangezien ik deze nu nergens meer kan vinden! :-(


Uit diezelfde Ice Cream lijn van Essence kocht ik deze cream blush, voor slechts €2.89! Oh wat hou ik toch van budget merken!


Alsof het nog niet genoeg was, kocht ik ook deze mierzoete shimmer pearls van Essence. Het was meer de looks die me overhaalden dan het product op zich. Ik wou het alleen al hebben om naar te kijken! Maar achteraf gezien vind ik dat ze ook echt een meerwaarde zijn in mijn stash! Prijs: €3.39


Bij Flormar in Antwerpen kreeg ik voor mijn review van hun mascara een gratis lakje. Ik koos voor deze matte neon tint. Prijs is normaal gezien 3.50 euro, maar dat moest ik dus niet betalen. Ik kocht zelf nog wel een andere matte lak in een turquoise kleur aan dezelfde prijs.


Aangezien de mascara die ik koos voor mijn review van mijn grootmoeder was, besloot ik deze ook voor mezelf te kopen! Hij kostte me 15.95 euro maar dat vond ik niet zo erg, gezien het feit dat ik alvast wist dat hij het waard is!


Deze lip pen komt uit het nieuwe gamma van Catrice. Ze hebben deze pennen in verschillende kleuren en ik koos voor de kleur Cherry-ty. De prijs was €4.99.


Na lang twijfelen kocht ik ook deze Color Boost lip pen van Bourjois, in de kleur Orange Punch. De prijs hiervan is 9.99 euro. Persoonlijk vind ik beide lip pens even goed. Bourjois is mijn favoriete make-up merk in het algemeen, maar de lip pen van Catrice is eigenlijk even goed, en dat voor de helft van de prijs.


Deze twee lipglossjes kocht ik voor de spotprijs van €0.79 voor de twee bij Action. Die met appel kocht ik voor mezelf en die met aardbei besloot ik aan Vero te geven voor de goede zaak. Wat zij er mee gaat doen blijft nog even een geheim, maar jullie zullen er zeker achter komen! ;-) (Ondertussen is dat al lang online gekomen en is het zelfs al aan de winnaar bezorgd!) 


Als afsluiter: deze foto van mijn twee nieuwste broeken! Mijn grootmoeder was al een tijdje bezig met mopperen over dat ik een nieuwe driekwartbroek nodig had, en ze wil me al maanden in een gekleurde broek proppen! Dus bij deze: geen gezeur meer, ik kocht een gekleurde driekwartbroek! Normaal waren ze €15 per stuk, maar wij kregen de twee voor €25!


Zo, dat was het weer! Wat vinden jullie mijn leukste/beste aankoop?

Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten