donderdag 10 oktober 2013

Julie: Review: Kiko Lipbalm

Review: Kiko Lip Balm
Tijdens mijn bezoek aan Keulen vond ik een van de mooiste winkels ooit: die van Kiko! Het is een Italiaans make-up merk en de winkel trekt iedere beautylover gewoon spontaan naar binnen. Het is er gewoon té mooi.


De foto hierboven geeft slechts een van de vele wanden en rekken in deze winkel weer. Alles is er zo mooi geordend en elk product lijkt je naam te roepen. Het is zoals een snoepwinkel maar dan met beautyproducten! Mijn mama kocht er nagellak en een lip balm, ikzelf kocht cleaning wipes en ook een lip balm. Het is die lipbalm die ik voor jullie wil reviewen.


Deze kiss balms zijn dus verkrijgbaar in 7 heerlijke kleurtjes. Ja heerlijk, want ze ruiken nog eens lekker ook!
Kiko Kiss Balm – Lip Balm SPF 15: verkrijgbaar in:
    01 Coconut
    02 Apricot
    03 Tutti Frutti
    04 Cherry
    05 Raspberry
    06 Blackberry
    07 StrawberryIk kocht 05 Raspberry en mama ging voor één tintje donkerder: 06 Blackberry.

Uitstraling: Ik vind de glanzende omhulsels erg mooi. Het trekt meteen je aandacht in de winkel, aangezien ze ook op een mooie display uitgestald stonden. Je ziet het misschien niet erg goed op de foto, maar het is een ronddraaiende display met alle kleurtjes er in.

De vorm van de lip balm vind ik ook erg mooi. Hij trekt de aandacht tussen alle andere lip balms die er bestaan en dat vind ik knap gedaan!

Geur: Mijn exemplaar draagt de heerlijke geur van frambozen met zich mee. Het is echt zo dat deze lip balms niet alleen de kleur hebben van hun naam, maar ook de geur. Je kan dus je keuze baseren op geur of kleur als je er eentje wil aanschaffen. Ik heb vooral voor de kleur gekozen en dat hij naar framboos ruikt vind ik dan een mooie bijkomstigheid! Lekker zoet geurtje, dat je ook proeft en ruikt wanneer je hem aanbrengt.

Hij belooft: Enriched with Shea Butter and Vitamins, the formula provides immediate relief to chapped lips thanks to the emollient and antioxidant action of its special ingredients. Lip moisturizers are also paired with City Filter to offer SPF 15 protection.
A complete treatment, KISS BALM unites lip care and vibrant colour with the pleasure of delicate fruit aromas. Special combinations of colours and aromas were designed to create an alluring match that immediately comforts the lips. Soft, smooth and protected lips with a sophisticated look.
Hypoallergenic = formulated to ensure minimum instance of allergic reactions. Paraben free.

Eigen ervaring: Als eerste wil ik jullie de swatch van dit product tonen: 


Zoals je kan zien is het een subtiel effect. Het is dan ook een lip balm en geen lipstick. Ik vind dit zachtroze kleurtje net mooi. Het product verzorgt je lippen en je krijgt een zomers kleurtje op je lippen.  Links heb ik niets op mijn lippen, rechts heb ik gebruik gemaakt van de Kiko Kiss Balm. Het verschil is niet heel groot, maar dat is dus compleet normaal. Het geeft een lichtroze kleur en zachte glans.Ik ben dus best tevreden van mijn nieuwe aanwinst. Het is precies wat ik er van verwacht had! Hij glijdt echt super zacht over je lippen, alsof het boter is. Het is een goede, degelijke lip balm!

Score: 8.5/10
Prijs: €5.90 per stuk


Product informatie: Petrolatum - Butyrospermum parkii (shea butter) - Hydrogenated vegetable oil - Polyethylene - Paraffinum liquidum (Mineral Oil) - Cera Alba (Beeswax) - Zinc oxide - Ethylhexyl Methoxycinnamate - Soyabean Glycerides - Dimethiconol Behenate - Caprylic/Capric Tryglyceride - Aroma (Flavour) - Polyhydroystearic acid - Diethylhexyl Syringylidene Molonate - Vanillin - Retinyl Palmitate - Octyldodecyl Stearoyl Stearate - Pentaerythrityl Tetraisostearate - Tocopherol - Citric Acid - Mica - Tin Oxide - Silicia.

Julie x

1 opmerking: