zondag 6 oktober 2013

Julie: Nail art: pro or contra?

Nail art: pro or contra?

Ik denk dat ieder meisje wel eens houdt van een lakje op de nagels. Zeker in de zomer vind ik het wel zo netjes dat de nagels van mijn tenen een mooi kleurtje hebben. Maar tegenwoordig gaat het véél verder dan een simpel lakje aan te brengen… Ja mensen, ik heb het over nail art! De ene is er helemaal voor, de andere vindt het maar niks. Ik moet zeggen dat bepaalde dingen ook voor mij een brug te ver zijn, hoewel ik onlangs wel helemaal door het dolle heen was met mijn eigen gemaakte bolletjes op mijn nagels! Klik op meer lezen voor de nailarts!

Hieronder zal ik eerst enkele voorbeelden laten zien van ‘nail art gone wrong’ waarna ik toch wel positief wil afsluiten met voorbeelden van mooie nageltjes! Enjoy!


Op zich niet slecht bedacht, maar zet het dan OP je nagels, in plaats van aan het uiteinde van je vinger!


Hoe kan je met deze vinnen, euhm pardon me, vingers nog iets vast pakken? Of naar het toilet gaan ofzo???


Leuk bedacht maar euhm, blijft die langer dan 10 seconden zitten?


Oké, als je nagel naar je KIJKT weet je dat je nagel té creepy is! By the way, ooit iemand met zo’n lange nagels gezien?Dit is niet eens echt nail art… Maar te grappig om niet te laten zien! Volgens mij zien je vingers er zo uit als je ze gewoon rechtstreeks in het potje sopt…


Ik snap zelfs niet hoe mensen dit voor elkaar krijgen! Origineel? Ja! Mooi? Niet bepaald nee…


En deze valt in de categorie… *tromgeroffel*… “Overdrijven is ook een kunst!”First thing in mind? “Laat het gras maar groeien, laat het gras maar groeien, ik rijd het nooit meer af…” Kies dan op zen minst voor een groene kleur, nee?Als kinderen denken dat ze het speelgoed op je handen kunnen kopen zou dat een hint mogen zijn dat het TO MUCH is…Brrrr, hier krijg ik koude rillingen van! Klaag nooit meer dat je nagel scheurt, want blijkbaar is dat hip…? Om toch met een positieve noot af te sluiten geef ik jullie nog enkele voorbeelden van wat ik wel ontzettend mooi vind. Ik bibber altijd ontzettend, dus veel verder als bolletjes op mijn nagels zal ik niet geraken vrees ik! ;-)


Er zijn nog zoveel dingen die ik ooit wel eens zou willen proberen, zoals deze krantenpapier nagels, of de water marble nagels… Nu nog ergens veel tijd en geduld vinden! En een standvastige hand! ;-)
Wat willen jullie nog proberen? Of wat hebben jullie al geprobeerd? Ohja, misschien is het nog leuk om even mijn resultaat te laten zien van de bolletjes op mijn nagels… Tadaaaaah:Julie x

2 opmerkingen: