dinsdag 8 oktober 2013

Julie: Life through my eyes #8

Life Through My Eyes #8
Ik denk dat ik weer meer dan voldoende materiaal heb voor een nieuwe LTME dus dan is het tijd om dit met jullie te delen! Klaar?


Op dinsdagmiddag ga ik vaak uit eten met mijn ouders. Dit broodje heb ik besteld in den Bristol, op de markt in Turnhout. Het is een broodje met kip, perzik, zongedroogde tomaatjes, parmezaanse kaas, sla en framboosconfituur. Lekker!

Voor meer lekkers en wat ik heb meegemaakt, klik op meer lezen!


Mijn ouders en grootmoeder zeggen altijd dat ik te veel nagellak heb, maar dit is alles wat ik heb! Dus dat valt toch nog goed mee, of niet dan? Ondertussen zijn er wel 4 bij gekomen, maar 3 daarvan heb ik gekregen! Dus die tellen niet… ;-)


Helemaal zomerproef, mijn nageltjes! Ondertussen hebben de nagels van mijn vingers iedere week al een nieuwe make-over gehad! ;-)


Deze chips had Nick speciaal voor mij meegebracht van de Albert Hein. Ik had hem ooit ergens gezien maar toen hadden we net gegeten. Nadien zag ik hem nooit meer terug en was ik altijd benieuwd! Hij was erg lekker trouwens, en smaakt een beetje zoals de Bicky Crisp chips.


Wat hier in brand staat? De bbq van Davy! Zowel Vero als Nick en ik gingen bbq’n bij Davy thuis en dit was het resultaat toen hij net was aangestoken! Gelukkig stond de wind in de goeie richting, in tegenstelling tot de laatste keer. *kuch kuch*


Dit was het eerste bordje eten dat ik genomen had, zo lijkt het wel een tapas bordje, van alles een klein beetje! Ik ben dan ook niet zo’n grote eter…


Deze schoenen hebben we voor Nick gekocht. Op zaterdag 24/08 trouwde een meisje van mijn klas en het thema was ‘touch of red’. Ikzelf kocht daarvoor een rood blouseje, Nick een hemdje waar wat rood in zat en deze schoenen passen er perfect bij!


Mijn middageten op een warme zomer dag. Een slaatje met veel groentjes en kip en een bakje verse framboosjes! Mhmmmm!


Toen ik van tas wisselde dacht ik aan een ‘what’s in my bag’ foto. Wat er in zit? Deo, brillendoos, paraplu, portefeuille, sleutels, kauwgom, handcrème en véél te veel lipgloss en –balsem!


Mijn materiaal om aan een dotted nail-art te beginnen. Ik koos voor oranje nagels met blauwe bolletjes. Ik gebruik hiervoor geen aangekochte dotting tool, maar een simpele kopspeld!


Op een vrijdagnamiddag besloten Davy en ik om met de auto naar Nick’s werk te rijden om daarna samen een hapje te gaan eten. Ik koos voor een salade met kip, parmezaanse kaas en noten. De tomaten heb ik snel doorgeschoven naar Davy!


Dit was het schattige zaakje waar we iets waren gaan eten. De naam is ‘In De Gloria’ zoals je nipt kan zien op het bordje links!


Vlak voor de nationale feestdag heerste er een soort van België-gekte. Lang zo fanatiek niet als in Nederland, maar er was toch keuze genoeg… En nee, ikzelf kocht niets!


Alweer een foto van eten. Begint het ook iemand op te vallen dat ik graag zongedroogde tomaatjes en parmezaanse kaas eet? Dit was een pasta pesto met pijnboompitjes. Veel te veel om in één keer op te eten! Hij kwam van de Mano.


Deze thermometer hangt op mijn slaapkamer. Zoals je kan zien steeg de temperatuur op zijn hoogtepunt naar wel 32°C!


Tijdens het bekijken van de serie Twisted (aanrader!) viel mijn oog ineens op deze sms. Zie jij wat onmogelijk is aan deze foto? Wel, ik vind het gek dat hij kan smsen uit de toekomst, laat me die tip geven!


Nick en ik gingen in Antwerpen op zoek naar verjaardagscadeautjes voor Veronique en zagen opeens een hele massa mensen op dezelfde plaats staan. Wat hier aan de hand was? Men deelde gratis cornetto ijsjes uit!


Dankzij de review die ik deed op deze blog van de Rotating mascara van Flormar, kreeg ik een gratis nail enamel aangeboden uit de winkel in Antwerpen. Ik koos voor deze matte fluo kleur!


Ik wist maar amper dat ik deze foto genomen had! Maar het is op het verjaardagsfeestje van Vero dat ik van haar dit overheerlijke peerbiertje mocht proeven. I want mooooore!


Na een dagje Bobbejaanland met Nick, Davy & Vadim ginnen we eten bij Pizza Hut. Daar koos ik als dessert voor een ijsje dat je zelf mocht pakken, met zoveel topping als je wou. Ik koos twee sausjes, en wel 3 toppings. Waarom? Omdat het kan!


Deze fameuze beet liep ik op tijdens het feestje van Veronique. Op de moment zelf niets gevoeld, maar nadien des te meer jeuk! Bah, stomme beesten!


Tijdens de vakantie liet ik ook een allergietest doen. Ik wist al dat ik allergisch was voor grassen, bomen en de zon… Maar blijkbaar ben ik dit ook voor onkruiden, katten en honden en heb ik wel degelijk astma. Hooray...


Omdat ik een beetje aangedaan was van dat nieuws had Nick popcorn voor me gekocht! Bij Albert Hein hebben ze van die leuke verpakkingen met 3 zakjes zie je zelf nog moet maken! Dit is de inhoud van één zakje! Yum!


De laatste bbq bij Davy vond ik geweldig! Waarom? Kijk nu naar die super schattige katje! Het was Diesel, het katje van de buren, dat heel de tijd in Davy’s tuin zat. Echt super klein en schattig!


Op de kermis hebben Nick en ik altijd veel plezier bij het jetonnetjes steken in het lunapark. Deze keer hadden we de machine echter onbedoeld een beetje stuk gemaakt. De witte staaf is onder de gleuf onderuit gevallen. De hele bak moest opengemaakt worden om verder te kunnen spelen… Oeps!


Voor de trouw van Femke en Dimitri hebben we met 8 mensen samengelegd voor hun cadeau: een fotokader met geld in! Wat vinden jullie van deze cadeau?


Afsluiten doe ik deze post met deze schattige smoutebol. Vinden jullie ook niet dat hij spreken op een hartje lijkt? Oooh!


Zo, dat was het weer voor deze LTME! Tot de volgende keer!

Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten