zaterdag 19 oktober 2013

Julie: Dilemma!

Veronique en ik deden al eerder enkele posts over dilemma’s. Moeilijke keuzes die haast onmogelijk zijn om te kiezen; zoals blind of doof worden bijvoorbeeld…
Op vakantie las ik in het CosmoGirl Beachboek opnieuw enkele dilemma’s. Ik zal ze zelf even oplossen, en misschien kunnen jullie dit ook voor jezelf doen. Of Veronique ook keuzes wil maken laat ik aan haar over! :-) (Ik zal dit over enkele weken ook wel eens invullen, ljkt me leuk! xVero) 


- Nooit meer pizza OF nooit meer chocolade: Wel, over deze heb ik erg lang nagedacht… Ik koos toch voor nooit meer pizza, *snif* Omdat chocolade in zoveel vormen voor komt (zoals koekjes, in m&m’s, een bounty, een stuk chocolade, smeer choco) denk ik dat je hiervoor meer moet opgeven. Terwijl ik ook gewoon andere gerechten kan eten met de toppings van een pizza! :-)

- Struikelen voor de neus van je superknappe crush OF tegen een glazen deur oplopen als je worst enemy langsloopt: Ik kies toch voor het eerste, eerlijk gezegd. Beide dingen kunnen je wel eens overkomen. Maar als je struikelt voor je crush weet je gelijk of hij ook maar iets voor je voelt. Als hij je enkel uitlacht en niet komt helpen, dan kan je hem best zo snel mogelijk vergeten. Komt hij je helpen, weet je gelijk dat hij op zen minst om je geeft, en misschien kan je er dan later nog samen om lachen. Terwijl bij het lopen tegen een glazen deur voor je worst enemy dit niet zal gebeuren. Trouwens, dan word je misschien enkel harder gepest ofzo…

- Een giga spin op je hotelkamer OF een dikke vette kakkerlak in je tent: Ai, geen van beiden! Maar doe me toch maar de spin dan. Ik zou die tent compleet afbreken en dan zou de hele festivalweide/camping of wat dan ook het gehoord en gezien hebben. Bij de privacy van je hotelkamer ben je ten minste zeker dat niet de hele wereld je kan zien panikeren. Trouwens, als je ooit al een kakkerlak gezien hebt weet je dat deze ontzettend snel zijn en zelfs kunnen vliegen! Plus, als je deze viezeriken dood trapt, leggen ze eitjes. En van een spin ben je meteen verlost!

- Schitterende zonsopgang OF romantische zonsondergang: Geef mij de zonsondergang maar. Dat heb ik al een paar keer mogen meemaken in Tenerife, en het blijft toch iets speciaals. Ik ben er trouwens niet de ochtendpersoon voor om zo vroeg op te staan om te opgang te kunnen zien, haha!

- Je beste vriendin die jouw vriendje inpikt OF gestalkt worden door het beste vriendje van je broer: Deze vind ik makkelijk: het tweede! Sorry Veronique, je mag dan ook een vriend gezocht hebben de Nick heet, maar de mijne krijg je niet! ;-) Haha! Nee serieus, dat lastige vriendje van ‘je broer’ (die ik niet heb!) zal je makkelijker kwijt raken dan dat je over het bedrog van je vriendin én vriend heen raakt.

- Een week niet douchen OF een week geen tanden poetsen: Opnieuw niet zo heel erg makkelijk, maar zeker niet de moeilijkste. Ik ga voor een week niet douchen. Statistisch gezien zou je namelijk ook vaker je tanden moeten poetsen in een week (2x per dag = 14!!!) dan dat je doucht. En je tanden niet kunnen poetsen geeft volgens mij een erg ranzig gevoel… Die week niet douchen is niet fijn, maar valt nog te overleven denk ik dan!

- Een flesje tabasco naar binnen gieten OF een pot mayonaise leeg-lepelen: Oh bah, bah, bah! Ik denk dat het flesje tabasco echt je slokdarm zal doorbranden, maar toch kies ik daar voor. Ik ben geen echte sausliefhebber, en een pot mayonaise is wel veel meer in hoeveelheid! Of denk ik nu echt telkens te praktisch?

- Een scheet laten in een stille bioscoopzaal OF boeren tijdens je eerste spannende date met HEM: Ik merk dat ik alweer aan damage control begin te denken… In de bioscoop zitten veel meer mensen die het kunnen horen (en ruiken?!) dan dat je op een eerste date met iemand alleen bent. Dus kies ik opnieuw voor het laatste denk ik. Volgens mij kan een jongen het je nog wel vergeven als je jezelf excuseert. Steek het misschien op de cola/pikante pasta of wat dan ook. Hoe wil je een scheet goedpraten tegen een bioscoopzaal met zoveel onbekenden?

- Met je rok in je panty over het schoolplein OF met afgezakt bikinitopje de zee uitlopen: Hoor ik daar GÊ-NAAAAANT? Beide ervaringen lijken me echt vreselijk te zijn! Maar doe me dan toch maar het bikinitopje. Dat lijkt me iets sneller recht te trekken (see what I did there? ;-)) dan het rokje. Trouwens, aan het strand zijn duizenden mensen die je niet kent en ook nooit meer terug zal zien. Wanneer je op school zoiets overkomt, kan je het misschien nog jaren te horen krijgen. No thanks!


Ziezo, dat waren de dilemma’s! Welke mogelijkheid zouden jullie kiezen? En hebben jullie zelf nog voorbeelden van zulke vreselijke keuzes?

Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten